Şimdi Ara

Leave Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gün öncesine kadar ben de forumdaki çoğu kişi gibi oyun sırasında leave atanlara sinir olurdum. Fakat bundan sonra açıkçası bunu yapmadan önce iki kere düşüneceğim. Çünkü benzer bir olay benim de başıma geldi. Oyundayım. Ve o sırada kardeşim yanıma geldi. Hastayım falan dedi. Ateşini ölçtüm, 38.5 çıktı. Haliyle tabi oyun falan yalan oldu. Yani o yüzden bir daha leave atan birisine sövmeden önce iki kere düşünün. Ha adam rage quit yapıyorsa bilemem. Ama eğer bir şey açıkladıysa saygılı olun.

Not: Bunu neden yazdığımı sorarsanız eğer şu an PBE'de over 9000 bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 4 Kasım 2012; 2:31:22 >

• Her türlü şikayetimi iletirim ne bahanesi olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Her türlü şikayetimi iletirim ne bahanesi olursa olsun.

sendeki nick mesaj uyumları forumdaki kimsede yok.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

quote:

saygılar

Aynı şeyi düşündüm ama yazmaya üşendim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

Beyler 2 gün öncesine kadar ben de forumdaki çoğu kişi gibi oyun sırasında leave atanlara sinir olurdum. Fakat bundan sonra açıkçası bunu yapmadan önce iki kere düşüneceğim. Çünkü benzer bir olay benim de başıma geldi. Oyundayım. Ve o sırada kardeşim yanıma geldi. Hastayım falan dedi. Ateşini ölçtüm, 38.5 çıktı. Haliyle tabi oyun falan yalan oldu. Yani o yüzden bir daha leave atan birisine sövmeden önce iki kere düşünün. Ha adam rage quit yapıyorsa bilemem. Ama eğer bir şey açıkladıysa saygılı olun.

Not: Bunu neden yazdığımı sorarsanız eğer şu an PBE'de over 9000 bekliyorum.

Bende çok sayar kufur ederdim bir benzer olay da başıma geldi.Komşumuz ayten teyze rahatsızlandı koştuk tabi hemen oyunda yalan oldu tabiki taksi hastane derken oyun unutuldu gitti.Bende leave o kadr kızmıyorum fakat oyuna girip özellikle türk severında lag lag lag diye aglayan insanlara sinir oluyorum.Nette lag olup olmadıgını oyuna girmeden kontrol edin.Çok nadir olarak oyun esnasında lag olur diğer durumlarda sizin zaten bir lag probleminiz vardır girmeyin oyuna.

• Leave bugüne kadar bilerek atmadım sadece birinde asyalılar ile birlikte oynuyordum daha maçın başında telefon geldi babamdan iş yerimde acil yardım lazım PC sorunnuymuş bende söyleyip gitmek zorunda kaldım. Söyledimde adamlar önemli değil dediler her lanede 1 kişi oynadı oyundanda çıkmadım 20 de karşı takım surrender yaptı ipde gelmişti. Haftasonu oyuna girmem arkadaşlarım gelip dışarı çağırır diye geceleri botlarla girer first win alıp çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

quote:

saygılar

Aynı şeyi düşündüm ama yazmaya üşendim. :D

adamın işi gücü yok 7 24 forumda msjlara cevap yazıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.