Şimdi Ara

League of Legend Turnuvaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oldukça kapsamlı online oyunların başında gelen League of Legend online oyunu, oyun severlerin en çok ilgi gösterdikleri online oyunlar arasında yer almaktadır. Riot Games firması tarafından geliştirilen League of Legend oyunu, diğer online oyunlara göre oyuncularına çok daha farklı bir oyun deneyimi sunmaktadır.

    Bunun sebebi ise elbette ki League of Legend oyunun gerçek zamanlı bir strateji oyunu olmasıdır. Oyun severlerin oldukça büyük bir ilgi göstermekte olduğu bu League of Legend online oyunu, Moba türünde bir oyundur. Oyun içerisinde ise toplam dört adet farklı tarzda oyun oynayabilme olanağı sağlayan harita bulunmaktadır.

    League of Legend oyunun oldukça kapsamlı bir oyun olmasının yanı sıra galiplerin genel olarak hazırlanacak stratejiler ile belirlenmesi nedeni ile oyun içerisinde yapılacak en ufak işlem özellikle League of Legend turnuvaları içerisinde başarı elde edilebilmesine oldukça büyük bir etkide bulunmaktadır.

    Oyuncular stratejilerin oldukça kapsamlı bir şekilde belirlemeleri gerekmektedir. Bu noktada karakterin geliştirilebilmesine olanak sağlayan ve oyun içerisindeki ihtiyaçların karşılanmakta olduğu mağazalardan alınacak ürünlerin bile belirli bir strateji içerisinde olması oldukça büyük bir önem arz etmektedir. En ufak detaylar sayesinde League of Legend oyuncuları katıldıkları League of Legend turnuvaları içerisinde şampiyonluğu kazanabilme olanağına sahip olabilmektedirler.

    Oldukça sık olarak düzenlenmekte olan League of Legend turnuvaları, günümüzde artık haftalık olarak düzenlenmekte olan turnuvalar ile oyunda kendine güvenen ve başarılı olduğunu düşünen birbirinden kaliteli League of Legend oyuncularını bir araya getirmektedir. Bu durumda çok daha zevkli oyunların ve çarpışmaların ortaya çıkmasına meydan sağlamaktadır. Bu turnuvalar kapsamında turnuvaya dahil olan oyuncuların başarı derecesine girmeleri durumunda çeşitli ödüller ile başarılarının taçlandırması sağlanmaktadır.

    İstanbul'da turnuva düzenleyen cafe hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cin Fikir -- 16 Mayıs 2017; 13:2:35 >







  • League of legends

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.