Şimdi Ara

LDP ile HEPAR birleşse, CHP'liler Yeni Partiye Kayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve CHP'nin sonu gelir. AKP'yi geçemez belki ama en azından muhalefet olabilir diye düşünüyorum.

HEPAR ve LDP destekçilerinin büyük kısmı gençlerden oluşuyor, 3-4 yıl sonra yükselişe geçeceklerini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilicdaroglulu CHP ve Bahcelili MHP guzelim LDP'yi bozar, oy icin bunlar yapilacagina biraksinlar sirin, guzel ve lekesiz sekilde LDP siyasi hayatina devam etsin

OFGKTA
  • Benim anlamadigim hepar sag bir parti iken neden sol goruslu biri hepara oy versin? Bilgilenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 25 Mart 2016; 14:00:25 >

Orijinalden alıntı: Sauron

İsterse bütün partiler CHP de birleşsin yinede AKP yi indiremezler. Önce sağlam siyasetçiler lazım partilere.

Osman pamukoglu cok da iyi bir liderdi fakat gorusleri malesef Turkiye'ye uygun olmadigi icin azinlik partisi durumuna dustu. Eger bilgim yanlissa duzeltin.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

İsterse bütün partiler CHP de birleşsin yinede AKP yi indiremezler. Önce sağlam siyasetçiler lazım partilere.

Osman pamukoglu cok da iyi bir liderdi fakat gorusleri malesef Turkiye'ye uygun olmadigi icin azinlik partisi durumuna dustu. Eger bilgim yanlissa duzeltin.

Osman pamukkale anca ergenlere çoban olur. Bütün yaptığı doğruluğu muamma kahramanlık anılarını anlatmak. Sen Türkiyede iktidar olmak istiyorsan rakiplerinden iyi olman gerek. Rakibinden Tayyip gibi iyi bir lider varken karşısına Osman Pamukoğlunu çıkarırsan elinde patlar.

Orijinalden alıntı: zotacing

CHP'nin başına LDP başkanı geçecek, başkan yardımcısı HEPAR başkanı olacak, CHP kadrosu yenilenecek, o zaman bir şeyler olur, şu sol partilerin ayrılması saçmalık, hala DSP'ye oy veren var.

LDP-DSP vs... gibi partiler CHP'ye oy verseler, CHP %30'u zorlar hatta geçebilir.

Merhaba,

çok zor bir düşünce.
  • CHP zihniyetini tarihe gömecek gerçek salt solcu bir parti çıksın da bak o zaman sen AKPye nasıl yok eder. Peki CHPyi yok edecek bir partiye izin verilmiş mi, kesinlikle verilmez. CHP iktidar olmak için değildeğil, muhalefet olmak için vardır zaten!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asau

CHP zihniyetini tarihe gömecek gerçek salt solcu bir parti çıksın da bak o zaman sen AKPye nasıl yok eder. Peki CHPyi yok edecek bir partiye izin verilmiş mi, kesinlikle verilmez. CHP iktidar olmak için değildeğil, muhalefet olmak için vardır zaten!

Memleket sağlam bi sola hasret, iktidar olmak için değil muhalefeti chp den kurtarmak için. Katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Milliyetçi bir LDP'li olarak sıcak bakıyorum. Ama olmaz yau öyle şey.

Bu milliyetçiliği biraz açar, bahseder misin?

Orijinalden alıntı: boilermaker

Chp'yi sokağın köşesindeki bakkal sanıyor, market açılınca bakkala uğramama gibi bir şey herhalde.

İşte bu yüzden CHP iktidar olamaz. Sadece partiler iktidar olabilir. CHP ne zaman sadece bir parti olduğunu kabul eder ve ona göre davranır, belki bir umut ki bir iktidar şansı doğabilir!

Orijinalden alıntı: zotacing

CHP'nin başına LDP başkanı geçecek, başkan yardımcısı HEPAR başkanı olacak, CHP kadrosu yenilenecek, o zaman bir şeyler olur, şu sol partilerin ayrılması saçmalık, hala DSP'ye oy veren var.

LDP-DSP vs... gibi partiler CHP'ye oy verseler, CHP %30'u zorlar hatta geçebilir.

Dünyanın komik fıkrası CHP %30 alır

Orijinalden alıntı: boilermaker

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Milliyetçi bir LDP'li olarak sıcak bakıyorum. Ama olmaz yau öyle şey.

Bu milliyetçiliği biraz açar, bahseder misin?

Vatanseverlik, kesinlikle kafatasçılık değil.
    Şöyle söyliyim mesela liberaller eğitimin özelleştirilmesini destekler, ben de desteklerim. Ama MEB'in kaldırılıp devletin eğitimden elini tamamen çekmesine karşıyım. Türkçe ve İnkılap Tarihi derslerinin her okulda okutulması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 25 Mart 2016; 15:12:40 >
  • Sorun eşit oy olmaktır. Bir parti batıdaki tüm oyları alsa doğudan oy alamazsa ülkeyi fiili olarak bölmüş demektir. Bir parti batının tüm oylarını alsa, bir parti de doğunun tüm oylarını alsa ve bu iki parti koalisyon kursa ülke fiili olarak federasyon olmuş demektir. Önemli olan ülkenin tamamından oy alabilmektir. Yoksa %30 %40 oy alsan ne yazar. Örneğin MHP %50 oy olsa buna en çok PKK sevinir! Ülke ırksal olarak partilerde ayrılırsa zaten o partiler ülkeyi yönetemez. Sen ülkeyi ırkı olarak bölmüşsün demektir, bir ırk seni istemiyor demektir. Bu da ırkı olarak ayrılmak için en iyi altyapıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Mart 2016; 15:15:10 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.