Şimdi Ara

LCD TV HDMI BAĞLANTI SES SORUNU BİLEN VARMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
89.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HDMI KABLOSU İLE SES ALMAK İÇİ YAPACAĞINIZ TEK ŞEY.

    BAŞLAT-DENETİM MASASI-DONANIM VE SES- SES BU SIRALAMAYI TAKİP EDİN HDMI BAĞLI İSE BAĞLI OLDUĞU EKRANIN İSMİNİ GÖRÜRSÜNÜZ ORDAN SEÇİMİ YAPIN VE KAPATIN BU KADAR. SES LCD TV DE :D KOLAY GELSİN HERKESE




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Denetim masasına girip ses sekmesinden ayarlama yapabilirsiniz. Win7 için böyle, XP için de geçerlidir sanırım.

    Biraz geriden takip ediyorum teşekkürler
  • yeni konu açmayayım dedim ; benim bağlantıda ise anlık kararmalar olmakta.Neden bir türlü çözemedim.
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım forum da araştırma yaparken ilgili konuya rastladım benim de hdmi bağlantı problemim var. Samsung marka 82 ekran LED tv satın aldım bir de altun uçlu hdmi kablosu fakat kabloyu kullanarak exper marka notebook dan istediğim görüntüyü alamıyorum. Önce hiç görüntü gelmiyordu daha sonra biraz araştırıp, kurcaladım şimdi görüntü geliyor fakat bozuk tv ekranın da neredeyse hiç bir şey belli olmuyor aynı şekilde ses de yok (notebook ve tv de) sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Yardımlarınızı rica ederim,
  • arkadaşlar merhaba

    LG LA 691s tv ile asus K53S pc hdmi kablo aracılğıyla gayet güzel film izlerken birden 2 gün önce yine film izlemek için bağladığımda görüntü vardı ama ses yoktu..

    tv pc ve kablo vatan bilgisayardan almıştım. kablo ve pc aldım vatana gittim. oradaki lg tv lerde de denedik ama aynı sorun vardı görüntü var ses yoktu. farklı marka tv lerde vardı ses.samsung da da denedik vardı. kendi pc mi 2 farklı tv de denedim sony ve arçelik babamların evinde orada da çalıştı sorun yok. lg servisine gittim taktılar orada bir tv ye benim bilgisayar ile hdmi kabloyu eski model bir lg tv ye calısmadı ses yoktu farklı bir pc taktı ses ve görüntü vardı.. sorunun ne olduğunu hiçkimse söyleyemiyor lg servis kendini kurtarmak için sorunun pc de oldugunu soyluyor. bilgisayar programcısı servis dükkanı olan arkadasıma götürdüm o da pc de sorun olmadıgını soyluyor. boyle bir sorunla karşılaşan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim..




  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu çözdüm. Pc ve Tv arasında HDMI bağlantısını yapıyor ve ses alamıyorsanız ; NVİDİA denetim masasından Ekran + dijital ses ayarı ve ör; benim tv şu şekilde görünüyor ( PHİLİPS FTV) ilk önce tv nin ismini seçiyorsunuz, sonra ses ayarlarından hdmi çıkışını aktif yani varsayılan olarak seçebiliyorsunuz. Ve sorun ortadan kalkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren Keleş

    Ayarlar bu durumda. pc bağlıyken tvden ses alamıyorum. hep pcnin hoparlöründen ses geliyor. ne yapmam gerekiyor
     LCD TV HDMI BAĞLANTI SES SORUNU BİLEN VARMI


    aynı sorun bende yaşıyorum.Yardımcı olacak var mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.