Şimdi Ara

Lcd karlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips Lcd monitörüm arada bir karlanıyor dikkat ettim mutfakta bişeyler fişe takılıyken oluyor başka odada fişte bişeyler varken olmuyor mutfaktayken oluyor komik gelebilir ama neden böyle oluyor elektrik tesisatında falan bi sorun mu var lütfen ciddi yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

• Muhtemelen mutfaktaki aletler manyetik alan yaratıyordur ve buda ekranı etkiliyordur
  • yapabileceğim bir şey var mı peki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 24 Ağustos 2007; 12:49:40 >
  • Alan yaratan aletlerden uzak tutmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

philips Lcd monitörüm arada bir karlanıyor dikkat ettim mutfakta bişeyler fişe takılıyken oluyor başka odada fişte bişeyler varken olmuyor mutfaktayken oluyor komik gelebilir ama neden böyle oluyor elektrik tesisatında falan bi sorun mu var lütfen ciddi yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

Voltaj düşüklüğü de buna sebep olabilir..Özellikle elektrikli soba,klima gibi aletler çok yüksek amper harcadığı için mönitörün ihtiyacını karşılayacak amperi çalıyor olabilir..Özellikle birşeyler fişe takılıyken oluyor demişsiniz..Bence sorun mönitöre bu durumlarda yeterince amper ulaşmıyor olmasından kaynaklanıyor..

• eywallah hocam teşekkürler
  • evt kardeş voltaj düşüklügünden de olabilir.bizim arkadaşın bilgisayarıda klima devreye girince beklemeye alırdı güç düşüyor ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.