Şimdi Ara

Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.292
Cevap
53
Favori
321.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acı yok 2dk sürüyor, risklerini bilmiyorum umarım yoktur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    tmm hocam teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim,aynı gün içinde yan etkiler bitiyor , 1 yıl takip ediliyorsunuz sinek uçuşmaları zamanla azalıyor(1-2 yıl) ışık çakmaları 5-6 yıl içinde azalıyor, en son yılda 1 kez kontrol ettiriyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pakna

    Bende araştırdım ikisi aynı sanırım. Bu gün 2 gün oldu ameliyat olalı. Bulanıklık hala devam ediyor sol gözüm sağa göre daha bulanık sol gözümün numaraları daha yüksekti bu arada. iki gözümle de buğulu görüyorum sanki lenslerim kurumuş tam oturmamış gibi lens kullananlar bilir. Sadece uzağı değil yakını da bulanık gördüğüm için içim bir nebze rahat numara kalma durumundan olsa sadece uzağı bulanık görürdüm diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle zamanla bulanıklık geçince görüşüm netleşecektir. Diğer arkadaşların söylediği gibi ışıkların etrafında da hüzmeler oluyor. Bunların geçici sıkıntılar olduğunu söyledikleri için araştırdığımda herkesin başına geldiği için pek kafaya takmamaya çalışıyorum. Bunların geçeceğini varsayarsak en büyük sıkıntı göz kuruluğu hele uyuyup uyanınca baya rahatsız ediyor damlalarla bir nebze geçiyor tabi buda. Şu anlık durum böyle inşallah bulanıklık geçer numarada kalmaz haftaya kontrolden sonra tekrar bilgilendiririm herkesi.

    hocam ne durumdasınız netleştimi her şey ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar hayırlı geceler ben bu ameliyatı olalı bayağı zaman oldu şuan çok şükür bir problem yaşamadım. İlasik yöntemi ile ameliyat oldum yani flep skarı mevcut gözümde bu flep parçası yazıldığı gibi çıkması gözden ayrılması çok zor bazen yanlışlıkla kazara gözüme darbeler aldım hiç bir şey olmadı şükür ki. Bu iş çocuk oyuncağı değil içinizde endişe olmasın. Soracaklarınız var ise özelden mesaj atarak yada buraya yazarsanız yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce lasik yöntemiyle tedavi oldum. Sol gözüm çok net görüyor fakat sağ gözüm sol gözüme göre biraz bulanık görüyor. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Tedavi olmadan önce sağ gözümün değerleri sol gözüme göre yüksekti. Umarım zamanla düşer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba lazer göz ameliyatı için ankara da neresi uygundur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ankara dünya gözde oldum Volkan Matben hocaya. Özellikle araştırıp ona gittim. Gözüm için prk lasek uygunmuş yani en acılı ve en eski yöntem dedi. Ama en garantilisi de dedi. Uzun yıllardır yaptığımız için konplikasyonlarını biliyıruz falan dedi. 5 ay oldu olalım. Korkarak oldum ama ne acı ne sızı hiç bişey olmadı. 2 gün gözlerimi açamafım şişti. 2 gün sonra normale döndüm. Şu an görüşüm on numara gözlerim 2. Ayda sıfırlandı. Kuruma vs falan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar.

    Sizden yardim istiyorum. Lazer Göz ameliyati yaptirmaya düsünüyorum. Dünya Göz Hastanesiyle iletisime gectim.

    Relex Smile tedaviye 11.000 TL, havale ile 9.590 TL
    Diger tedafilere 6.700 TL, havale ile 5730 TL ücret istiyorlar

    Bunlar güya 2018 fiyatlariymis.

    Simdi ben internette baya bi arastirdim. Gercekten hic kimseye rastlamadim 11.000 TL yada yaklasik 7000 TL tedaviye ödeyen.

    Dünya Göz Hastanede bir beyle iletisim haldeyim. Adam benden Isim, Soyisim ve Dogum Tarihi istiyor bu durumu kontrol etmeye. Ozaman sanki ucuza yaptirirlar gibisine.

    Sunuda söylemek isterim: Ben Almanyada yasiyorum ama türk vatandasim. Sadece ben Almanyada yasadigim icim bana daha pahaliya kakalamaya calisiyorlar. Gercekten anlamiyorum. Kendi vatandasina yane .... Bizde parayi agaclarda toplamiyoruz. Parayi biriktirdim.

    Simdi sizden bu konuda yardim istedigim su: Birisi Istanbul (mesela Etiler), Ankara yada Antalya´da lazer tedavisi yeptiran oldumu?
    Bana birisi Isim, Soyisim ve dogrum tarihini ve tedavi günü söyleye bilir mi?

    Cooook cooook tesekkür ederim.




  • Arkadaşlar fiyatlar niye bu kadar farklı kimi yerde aynı operasyona 2000₺ Fiyat veriyolar kimisinde 5000₺ acaba teknoloji farkımı var , yoksa mekanlardan dolayımı bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysrcp -- 27 Mart 2018; 16:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bana da bugün bu mesaj geldi;

    Bu yaza gözlüksüz ve lenssiz girin. Sadece Nisan ve Mayıs aylarına özel iki göz SMILE LAZER 6.400 TL yerine 3.990 TL. FEMTOLASİK 3.200 TL yerine 1.990 TL. Ayrıntılı bilgi için hemen arayın 4440469/GOZ Osmangazi Göz
  • merhaba arkadaşlar.
    3,5 miyobum.
    4 yıldır lens kullanıyorum,her sabah takar akşam çıkarırım.

    laser ameliyat düşünüyorum,kaç gün önceden lesni bırakmam lazım muayene ve ameliyattan önce.
  • 29 kasım günü çorlu dünya gözde lasik ameliyat olmuştum.Yaklaşık 5 ay oldu gözlerim çok çok iyi korkulcak birşey yok arkadaşlar haberiniz olsun.15 dakikada bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkt3535 B kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

    10 gün önce dünya göz pendik te ameliyat oldum gözlerim -2,50 miyopdum.ameliyattan sonra yanma batma kızarma gibi hiç bir sorun sıkıntı olmadı ameliyattan 2 saat sonra pendikten gebzeye yaklaşık 25 km kendi aracımla geldim herşey normaldi ameliyattan 5 gün sonra sağ gözde bulanıklık ve puslu bir görüntü oldu şuandada öyle sanki daha az görüyorum gibi kirlenmiş lens hissi var doktorum normal gözde bi sorun yok dedi sizce bu sorunum geçermi biraz endişeleniyorum. göz numaralarımın tamamen oturması 3 ayı bulur dediler normalmi bu durum
  • Mrb bende 12 gün önce oldum ameliyat -2.5 miyop du iki gözde benimde sağ göz biraz puslu görüyor sola göre net değil doktor sorun yok diyor ama bence var ilk 5 gün sıkıntı yoktu sonra oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzmantolga U kullanıcısına yanıt
    Bir ay oldu maalesef hala aynı düzeleceğini de sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi gunu etiler dunyagoz de olacagim kornea kalinligim 489 a 490 cikti doktor korneamin ince oldugunu flebi 95 mikronla kaldirip lazer yapabilecegini soyledi bakalim hayirlidi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle anlatayim. Ben Almanyadan oldugumu söylemedim.


    Haa.. yurtdisinda mesela bu tür ameliyatlar en az 3.000 € (15.000 TL) tutuyor. 5.000 € (25.000 TL) ya yaptiranda yok oluyor.

    Böyle düsünmeniz gerekiyor: Bizde 3.000 € sizde 3.000 TL gibi. Insan anca para biriktirebiliyor.

    Bize göre tabi ki daha ucuza geliyor. Ama yinede az para degil.

    Ben bu ameliyati meslegim icin yaptirmak zorundayim.

    Ben simdi Osmangazi Hastanesinde (Bursa) randevu aldim mayis ayi icin. Birisi bilgi bilmek isterse ameliyatla alaka tecrübelerimi ameliyatdan sonra iletebilirim.
  • Bkt3535 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bursadayım aynı yerde olmayı düşünüyorum. Bilgilendirirseniz memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.