Şimdi Ara

Launch Pad [Ana Konu] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
14
Favori
45.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=e2XhEtbs5AE

    BU LİNK RİTİMLERİNİ LAUNCHPAD MİNİYE GÖRE UYARLAYABİLİRMİYİZ AYNI BUNUN GİBİ OLURMU BİRAZDA ÇALMASI KOLAY VE ÇOK GÜZEL Bİ ŞARKI ?
  • BU LİNK RİTİMLERİNİ LAUNCHPAD MİNİYE GÖRE UYARLAYABİLİRMİYİZ AYNI BUNUN GİBİ OLURMU BİRAZDA ÇALMASI KOLAY VE ÇOK GÜZEL Bİ ŞARKI ?

    http://www.youtube.com/watch?v=e2XhEtbs5AE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    BU LİNK RİTİMLERİNİ LAUNCHPAD MİNİYE GÖRE UYARLAYABİLİRMİYİZ AYNI BUNUN GİBİ OLURMU BİRAZDA ÇALMASI KOLAY VE ÇOK GÜZEL Bİ ŞARKI ?

    http://www.youtube.com/watch?v=e2XhEtbs5AE

    uyarlanır diye tahmin ediyorum ama tuşlarda kayma olacağından sıfırdan yerleştirmek durumunda kalabilirsin..

    parçayı bende beğendim..elinde proje dosyaları varmı??
  • Bende daha launchpas yok ama parasi hazir almayi düşünüyorum mini sini proje dosyalari derken nasip koyacagimi bilemiyorum daha launchpada :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad ile kullanmayi dusunmuyosan ve fiyat konusunda sikintin yoksa mini modeline bulasma bence. Benimde cok fazla bir bilgim yok ama izleigim videolarin hicbirisnde mini kullanilmiyor. Dogal olarak projelerdeki tus kombinasyonlari ona gore ayarlanmistir. İllaki miniye gore duzenleme seceegi vardir ama zormu, basitm, sen yapabilirmisin? bilmem orasini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • novation launchpad s + launch controller satıyorum arkadaslar almak isteyenler pm atabılır
  • Arkadaslae ipad ile kullanmayacagim ama zaten tuş sayisi ayni düzenleme derken zaten s de nasılsa minidede oyle diiil midir ben attigim linkteki müzigi koymak istesem nasıl koyacagim o tonları ritimleri nerden bulabilirim. YARDIM CEVAP ACIL..... PEK BI BILGIM YOK.......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    Arkadaslae ipad ile kullanmayacagim ama zaten tuş sayisi ayni düzenleme derken zaten s de nasılsa minidede oyle diiil midir ben attigim linkteki müzigi koymak istesem nasıl koyacagim o tonları ritimleri nerden bulabilirim. YARDIM CEVAP ACIL..... PEK BI BILGIM YOK.......

    o müziği bulabilirmisin bilmem ama piyasada çoğu müziğin dosyaları var..sen önce cihazını al yardımcı oluruz sana..!
  • EYW KARDEŞİM SAOLASIN İRTİBATA GECİCEM CİHAZ Bİ ELİME GEÇSİN TEŞEKKÜR EDERİM. LAUNCHPAD S İLE LAUNCHPAD ARASINDAKİ FARKI HALA ANLAYAMADIM BİDE MİNİDE İPAD HARİCİNDE BİLGİSAYAR DESTEKLİ KULLANABİLİYORUZ DEMİ ? ACİL CEVAPPP...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    EYW KARDEŞİM SAOLASIN İRTİBATA GECİCEM CİHAZ Bİ ELİME GEÇSİN TEŞEKKÜR EDERİM. LAUNCHPAD S İLE LAUNCHPAD ARASINDAKİ FARKI HALA ANLAYAMADIM BİDE MİNİDE İPAD HARİCİNDE BİLGİSAYAR DESTEKLİ KULLANABİLİYORUZ DEMİ ? ACİL CEVAPPP...



    valla bende launchpad var ama s modelindeki tek fark ışıklarının daha parlak ve daha fazla müzik yazılımı desteklediğini biliyorum..çok profesyonel olmadıkça ve özel olarak ilgilendiğin launchpadin desteklemediği bir yazılımın yoksa gereksiz bence..
    mini modeli tabiki bilgisayara bağlanır ama extradan ipadlere bağlanıp algılama özelliği getirilimiş..ipad kullanıcıları için tasarlanmış..
    bir önceki yorumumda mini modelinni tuşlarının az olduğunu yazmışım..sanırım yanılmışım birkaç video izledim ve tuş sayısında bir fark göremedim..eğer ben küçük ve ucuz olsun istiyorum dersen mini iyi bir seçim olabilir..

    not : yazdıklarım %100 kesinlik içermez..




  • kardeşim tamam orayı anladım karar verdim tek anlayamadıgım bi nokta daha var BEN BU CİHAZIN İŞIKLARINI SES RİTİMLERİNİ NASIL YAPICAM ORADA Bİ TEREDDÜTÜM VAR.. VE BU ABLETON FALAN FL STUDİO FALAN DEMİSSİNİZ ARAŞTIRDIM ÇOK KARIŞIK PROGRAMLAR NASIL ANLAYACAGIMDA BUNLARI AYARLAYACAGIM ORDA Bİ SIKINTIM VAR ACİL CEVAP ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    kardeşim tamam orayı anladım karar verdim tek anlayamadıgım bi nokta daha var BEN BU CİHAZIN İŞIKLARINI SES RİTİMLERİNİ NASIL YAPICAM ORADA Bİ TEREDDÜTÜM VAR.. VE BU ABLETON FALAN FL STUDİO FALAN DEMİSSİNİZ ARAŞTIRDIM ÇOK KARIŞIK PROGRAMLAR NASIL ANLAYACAGIMDA BUNLARI AYARLAYACAGIM ORDA Bİ SIKINTIM VAR ACİL CEVAP ??

    valla ben bile bilmiyorum daha nasıl ayarlandığını..açıkcası şuan ihtiyacımda yok..fl studio biraz denedim ama çok karışık geldi bana..hazır paketleri indirip onları çalabilmek benim amacım..ondada herşey hazır geliyor zaten..açtığında tüm sesler ışıklar hepsi hazır hale geliyor..sana sadece tuşlara basmak kalıyor..
  • kardeşim hazır pektleri nereden buluyoruz bide şarkı seceneklerinde istedıgımıoz her şarkının hazır halde olmus olanı varmı ? vey ne biliyim pm atta acık acık bi konusalım beraber. ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    kardeşim hazır pektleri nereden buluyoruz bide şarkı seceneklerinde istedıgımıoz her şarkının hazır halde olmus olanı varmı ? vey ne biliyim pm atta acık acık bi konusalım beraber. ??

    burda hazır olanlar var..
    http://launchpad-pro.com/launchpad/videos/all

    bunların dışında kendin ses paketleri indirip istediğin tuşlara atayacağın ses dosyası paketleride var mesela ben indirdim geçen bir paket 12gb boyutunda..

    her istediğin şarkının bulabileceğini sanmıyorum ama..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 6 Ekim 2014; 8:49:04 >




  • Arkadaşlar Launchkey 25 yada Launchpad S almayı düşünüyorum. Karar veremedim daha. Launchpad alanlar ayrıca ses kartı aldınız mı? Launchkey 25 çok mu büyük ben sürekli seyahat eden biriyim ve taşıması kolay olan bir alet almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim anladım ama örnek sana bi müzik atmıstım eğer hazır halde bulamassak kendi ritimlerini bulup tuşlara atama gibi bi şansımız olabiliyormu kardeşim ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarlRAG

    Kardeşim anladım ama örnek sana bi müzik atmıstım eğer hazır halde bulamassak kendi ritimlerini bulup tuşlara atama gibi bi şansımız olabiliyormu kardeşim ??

    ritimleri bulabilirsen olur tabi ama elinde ritim yoksa ve sıfırdan oluşturmak istersen çook zor birşey olduğunu düşünüyorum..en azından ben denemedim..
  • tamam anladımbide launchpadin yanında ses kartı falanda lazım olan bişey mi yoksa olsada olur olmasada olur gibi bişeymi mesela videolarda sadece lauchpad kısmını görüyoruz yoksa onu calan kısının arka plannda ses kartlarından tut dolu ekipmanımı oluyor yoksa sadece direk launchpaddan fl studio veya ableton gibi prgramlardan ayarlayıp mı çalıyorlar ??? ACİL CEVAP PLS ?????
  • Bilgisayarin varsaa yeter. Kulaklikla bile calisir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim çok teşekkür ediyorum bilgilerin için saolasın :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.