Şimdi Ara

Latitude 2.0 175 bva mi Talisman 1.6 160 edc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el latitude 2.0 175 lik ler 65k civarinda temizleri mevcut. Aracın mtv si haricinde talisman 160 lik edc ile kiyaslayabilirmisiniz aralarinda nasıl bir fark vardır.

Bildiğim kadariyla latitude 2.0 liklarda tam otomatik vites var. Donanim olarak çok benzerler sanki. Kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 25 Mart 2016; 18:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat farkına değer birşey olmadığı kesin.Ama Talisman daha az yakar ve muhtemelen daha çevir ve seridir.Ama ben olsam 2.0 Dci 175 Latitude alırdım.Hacim'i seviyorum
  • 1 yıl 2.0 latitude kullandim, sehir ici 9.5 -10 litre yakar dizel. Ama full paketin konforu cok iyidir, Aksaray pezolarinin ayakkabilarinin ucu gibi sivridir aracin burnu, yol keser, yolu alir. Kalkışları seri değil ama devirinde gazladiniz mi hemen tepki verir. Arka koltuklarda diz mesafesi ayak ayak ustune atabilecek kadar rahattir. Talisman'in bir bir bucuk sene sonrasini gormeden almayi dusunmezdim.

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

1 yıl 2.0 latitude kullandim, sehir ici 9.5 -10 litre yakar dizel. Ama full paketin konforu cok iyidir, Aksaray pezolarinin ayakkabilarinin ucu gibi sivridir aracin burnu, yol keser, yolu alir. Kalkışları seri değil ama devirinde gazladiniz mi hemen tepki verir. Arka koltuklarda diz mesafesi ayak ayak ustune atabilecek kadar rahattir. Talisman'in bir bir bucuk sene sonrasini gormeden almayi dusunmezdim.

Talisman test aracında 9 litre gosterge vardi yoğun trafik ve dur kalkta.

Arka kisim savrulmasi latitude var sanırım. Talismandaki 4 control ve spor moduyla virajlar inanilmaz zevkli. Nissandan alinan parca değişimi gerçek anlamda etkisini gösteriyor. Herhalde donanım olarak cam tavam tavan haricinde eksik bir sey yok. Ancak sürüş keyfi çok değişti herhalde.

1.4 85 hp mi 1.2 tsi dsg mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120yi gectiğiniz zaman direksiyondan hemen anliyorsunuz o savrulabilirlik eğilimini, spor mod benim kullandigim aracta yoktu. Ama surus keyfi sehir icinde gercekten harikaydi, sirket araci disinda sahai arac alacak olsam, beyaz renk sunroof'lu modeli alirdim sanirim.

Orijinalden alıntı: Daerohn

latitude 175'lik mootr olarak talismanı harcar. ancak geri kalan her şeyde talisman harcar. latitude kore samsung'dur sm5 modelidir. pek tutmaması bundan ancak aracın donanımı hele ki executive ise değme gitsin.

Motorda da harcayacak net üstünlüğü yok cok yakın performansları var.talismanın şanzımanı daha başarılı olduğu için düşük hacim eksiğini kapatıyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_120313202/links_1/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

2. El temiz superb

Duz olacaksa guzel secim , ama 2.el dsg cok can yakar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.