Şimdi Ara

Latin amerikanın ortadoğudan daha tehlikeli olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • misal cinayet oranları taciz tecavüz kadına şiddet oranları latin amerikada ortadoğuya göre en az 5 kat daha fazla misal amerikada yaşayan arkadaşlarım latinoların mahallesine girdikleri zaman çok tedirgin olduklarını söylüyorlardı bana misal sosyal medyada latin amerikalıların yaptıkları olaylara bakıyorum her türlü kötü yol var yani ortadoğulu göçmenlere veya mültecilerin yaptıklarıylan kıyaslanamaz bilene

avrupalılar amerikaya gittikleri zaman bir forum sitesinde konu görmüştüm amerikaya giden avrupalıların oradaki siyahilerin ve güney amerikalıları gördükleri zaman biz boşa avrupada ortadoğululara ve türklere karşı kötü önyargımız varmış diyorlardı

bir de avrupalılar bilerek ortadoğu ülkelerinden buna türkiye dahil en aptal olanları almasına rağmen ortadoğulular latin amerikalılara göre daha merhametli daha zekiler o da avrupalıların en toksik aptal ortadoğuluları alması halinde bilene.

• ama nedense batılılar sürekli ortadoğuluları kötülüyorlar her yerde bilmiyorlarki onların yazdıkları harfler yazılar bilene ortadoğudan çıkma medeniyetin ilki ortadoğudan çıkma.

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt
    Otoritenin olmadığı yerde herkes kendi krallığını ilan eder. Dolayısıyla en kötü otorite, otoritesizlikten iyidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doğrudur. haşindir esmer latin delikanlıları. hızlı yaşayıp hızlı ölürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

aga benim canımı sıkan bizide bu durum etkiliyor adamlar bizede kötü gözle bakıyorlar ne bileyim ortada çok büyük oyunların döndüğüne inanıyorum.

• işte bak sürekli böyle bir algı var onlar için misal en basitinden latin amerika ülkeleri sürekli iyi yanları gösteriliyor ama ortadoğu için tam tersi sürekli kötü latin amerika kartelleri dünyanın en acımasız örgütleri adamların insanları nasıl öldürdüklerine bile izlemeniz yeterli daha amerikanın altı olan meksika bile hükümet kontrolü kaybetmiş durumda ülkenin çoğu yeri karteller yönetiyor ama adamlar oraya demokrasi götürmek yerine direk ortadoğuya saldırıyorlar.

• Özellikle Meksika, ya kartel cinayeti olur ya da adam kaçırırlar. Oraya gittin ve yolunu kaybettin diyelim en iyi tavsiye aileni ara ve veda et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Latin amerikanın gerçeklerini görmek isteyenler yaşanan vahşetleri izleyebilirler ama tavsiye de etmem arada rüyama giriyor ben hayatımda bu kadar vahşet dolu bir yer görmedim orası cehennemin dibi

Elbette dünyanın genelinde bu tarz vahşetler olabilir fakat Latin Amerika bir başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

işte aradığım yorum ama işte sürekli sosyal medyada özellikle batıda ortadoğu yu sürekli kötülüyorlar sanki ortadoğu harici her yer cennetmiş gibi misal amerikalı veya avrupalı turistler ortadoğuda 1 2 tane ülkesi hariç güvenli bir şekilde gezebilirken buna türkiye dahil çoğu latin amerikaya gitmiyor kıç korkusundan sadece çok güvenli olan yerlerine gidiyorlar ve oradan başka bir yere gitmiyorlar ama sorsan en kötüsü türkler ve diğer ortadoğulular ya aga varya gerçekten çok sinirleniyorum bu duruma.

• ha yemen bilene o kadar fakir ortadoğu ülkesi olan yemen bilene çoğu latin amerika ülkesinden daha refah ve güvenli yer gerisini siz düşünün artık bu batılıların nasıl bir ortadoğu kini varsa sürekli boş yere karalama algı yaratıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.