Bildirim
Lastik yanağında nokta kadar yırtık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Camlar acikken çıt çıt ses yapmıyorsa, tel kesmemistir. Benzer sekilde hasarli lastigi bir muddet kullandim, cok sicak havalarda, yuksek hizlarda zorlanmadigi ve dogru basincta kullanildigi surece sorun cikarmaz. Yine de kaldirim v.s uzak durmak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ \\\\Petrol Head//// -
Hocam biraz tırstım konu lastik olunca dediğiniz durumlara bende baktım yapmıyor sadece yırtık nokta kadar hatta eğilip çok yakından bakınca belli oluyor değişime gerek var Mıdır sizcequote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
Camlar acikken çıt çıt ses yapmıyorsa, tel kesmemistir. Benzer sekilde hasarli lastigi bir muddet kullandim, cok sicak havalarda, yuksek hizlarda zorlanmadigi ve dogru basincta kullanildigi surece sorun cikarmaz. Yine de kaldirim v.s uzak durmak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK -
Geçenlerde bir lastikçi bundan daha beter bir lastik için "Seni taşıyan lastiğin dışındaki kauçuk değil, onun içinde teller var onlar hasar görmediği sürece bir şey olmaz" demişti. Lastik almak isteyen adamı vazgeçirmişti. Bu adamın işi lastik satmak. _____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
Dikkatli baktım hocam teller görünmüyor bile küçük olduğundan dolayı o yüzden dış Yanak bölümünde nokta kadar deforme var sadecequote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Geçenlerde bir lastikçi bundan daha beter bir lastik için "Seni taşıyan lastiğin dışındaki kauçuk değil, onun içinde teller var onlar hasar görmediği sürece bir şey olmaz" demişti. Lastik almak isteyen adamı vazgeçirmişti. Bu adamın işi lastik satmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK -
Benim dediğim lastiğin dışındaki kauçuk parçadan kopmalar vardı ama teller gözükmüyordu ve lastikçi bunları söyledi. Orada adam lastik alacaktı ısrar ediyordu yine de adama lastik satmadı. Sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kingb04
Dikkatli baktım hocam teller görünmüyor bile küçük olduğundan dolayı o yüzden dış Yanak bölümünde nokta kadar deforme var sadece
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 3 Ekim 2018; 23:1:56 >_____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
Bundan daha beteri ile 3.5 sene yol gittim hatta benim tekeri adinin birisi Rambo bıçağı gibi bıçakla patlatmıştı 3-4 cm ilk yanak tamiri ile gezdim. Suan kullandığım 2017 model araçta kaldırıma sürtme sonucu yırtılma oldu ama parça kopmadı lastikçi sıvı çivi ile yapıştırdı bişe olmaz dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen cevaplar sadece kelimelerle verilmez.. -
Teller görünmüyor hocam kalem ucu kadar vişey ama düşünmeden de edemedim iştequote:
Benim dediğim lastiğin dışındaki kauçuk parçadan kopmalar vardı ama teller gözükmüyordu ve lastikçi bunları söyledi. Orada adam lastik alacaktı ısrar ediyordu yine de adama lastik satmadı. Sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Mustafa Kemal ATATÜRK -
Tel meselesine katılıyorum. Fotosu babamdan aldığımda üstünde onun taktığı goodyear gt2 lastikler vardı. Maddi durumlar sebebiyle uzun süre değiştirmedim ve dağ taş artık tel kırdıktan sonra değiştirmem gerekti. Lassa miratta ya geçtim. Lastiği ve güvenliği sağlayan lastiğin içindeki teller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Olmaz hocam. Benm lastikte 2-3 katı var neredeyse. Sıkıntı olmuyor. Binlerce km gittim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef doğru gibi görünen yanlış bilgi. Yanaktaki delik hareket halindeyken delinirse problem orada başlıyor. Aracın yükü yanaklara biner. Yanaklarda o metallerden pek bulunmaz zaten. RFT lastiklerde sanırım bulunuyor. Aracı taşıyan da tekerlek içindeki metal, kauçuk filan değil aslında. Aracı taşıyan şey içindeki hava basıncı. Amacımız iç basınçla dış basıncı bir araya getirmemek. Herhangi bir şekilde içerideki hava kaçacak delik bulursa yüksek basınç ufak bir noktadan hızla çıkmak ister ve süratli isek parçalayarak çıkabilir. Lastikçi ustaya katılmıyorum.quote:
Geçenlerde bir lastikçi bundan daha beter bir lastik için "Seni taşıyan lastiğin dışındaki kauçuk değil, onun içinde teller var onlar hasar görmediği sürece bir şey olmaz" demişti. Lastik almak isteyen adamı vazgeçirmişti. Bu adamın işi lastik satmak.
Fotoğraftaki şey bence sorun değil. 1-2 mm yırtılmış gibi. O delik çok içerileri gidiyorsa problem etmek gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezen Tavuk -- 4 Ekim 2018; 0:5:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sorun edilecek bir hasar değil o. Bende 10cm kadar kopmuştu bir sorun olmadı. Örnek vermemi bile gerektirecek bir sorun değil, kafaya takmanıza değmez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Volkan Özkurt - Nick: Şarkı Halinde Kal = sarkihalindekal -
_____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
-
Bu şekilde yırtılma / delinme olan bir lastik ile seyahat etmeniz ciddi güvenlik risklerini beraberinde getirmektedir. İlgili lastiği stepne lastiğinizle değiştirmenizi ya da yeni bir ürün almanızı öneririz.
Size ve sevdiklerinize güvenli yolculuklar dileriz._____________________________ Binek otomobillerden, iş makinesi ve motosiklet lastiklerine kadar aklınıza gelebilecek tüm ebatlarda, 20'nin üzerinde marka ile hizmetinizdeyiz. Lastik almanın güvenli ve pratik yolu: Lastikçim -
Anladığım kadarıyla lastiğin üstünden küçük bir parça kopmuş, başka hasar yok. Kullanılır gibi duruyor ama şunu unutmayın, lastikte en hassas yer yanaktır, özellikle de virajda. Acil bir durum yoksa kullanılır, ama mesela stepnedeki lastik iyiyse değiştirmekte fayda var. _____________________________ -
Bunun 2-3 katı daha derin bir yırtık olduğunu farkettim sol ön lastiğimde. Lastik fiyatlarına baktım uçmuşlar.. böyle fiyat yok.. Neyse kış geldi, kışlıklara geçelim, yaza doğru düşünürüz. Hem belki kri.. pardon manipülasyonda geçer belki o zamana.... _____________________________ -
Arkadaşlar benimde lastiklerin üçünde bunlar var. Dikkatli baksam belki neler vardır. Arka tarafları zaten görünmüyor. Bir tanesi çok ciddi mi acaba. Değişmesi mi lazım hepsinin. Bunlar kış lastiği. Alalı 3 sene oldu ama sadece 13-15 ay kullanılmıştır toplam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atmos / DTS X 11.1
-
Alttaki lastik yarılmak için bahane arıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ne ciddisi ya dünyaları gezersin onunla. _____________________________ -
Üstad sanırım tersini anlatmaya çalışıyorsunuz. Ona göre sabah işe gitmeden lastikçi ye gideyim.quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
ne ciddisi ya dünyaları gezersin onunla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atmos / DTS X 11.1
Benzer içerikler
- alçılı kolla araba kullanmanın cezası 2025
- antepten neden araba alınmaz
- ziebart araç ses yalıtımı fiyat
- pembe köpük ne ise yarar
- opel astra paket sıralaması
- katı hal batarya
- porsche 2025 fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
- kia sportage 2025 fiyat
- bmw ix3 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı