Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracımda 16' lastikler var petlas ancak neredeyse 40.000 veya 42.000 km oldu lastikleri kullanalı. Sanırım artık çok fazla görevini yerine getirmiyorlar zira en ufak bir suda ciddi anlamda kaymaya başlıyor. Sizce ömrü dolmuşmudur ben dolduğunu düşündüğüm için yenilemek istiyorum ancak şu kış günlerinde yazlık 4 adet lastik almak mantıklı mı Aracım 1.33 Auris 2010 model siz ne önerirsiniz memnun kaldığınız fiyat performans bir ürün var mı?




  • Askında yapmış olduğunuz km. lastik ömrü için fazla değil. Ancak bu km.yi yapış süresi, maruz kaldığı hava ve yol şartları ile lastiğin kalitesi performansı konusunda etken oluyor.


    Eğer İstanbul veya benzer meteorolojik koşullara sahip bir büyükşehirde yaşıyorsanız yeni bir takım yaz lastiği almanızı tavsiye ederim.


    Ancak küçük, gözden gönülden ırak ve sert bir iklime sahip şehirdeyseniz kış için muhakkak kış lastiği almanızı öneririm.


    Özellikle kışlık lastik fiyatları döviz ve talebe bağlı olarak son bir ay içerisinde neredeyse ikiye katladı. Bütçeyi zorlayacak olsa da Nokian WRD4 veya Bridgeston LM005 tavsiye ederim. Bridgestone 780, Nokian 835 TL civarında.


    Yazlık alırım diyorsanız da CPC 6 tavsiye ederim. O da 835 TL civarında.

  • Petlas için bence yeterli bir km 50 bin üstü sağlıklı sağlam duran bir lastiğini görmedim diş yapısı hala yasal yükseklikte olsa bile hamuru çatlaklar oluşmaya başlamıştır. Yaz veya kış ise bu sisin kullanım yerinize ve ikliminize göre değişir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 5 Aralık 2021; 15:15:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçen hafta c max aracıma dayton dw510 evo 205/55/16 kışlık aldım tanesi 550 tl. f/p lastiği

  • 25 Kasım'da 4 adet hankook Ventus prime 3 aldım tanesini 600 liradan. Güzel lâstik beğendim. Şuan adet fiyatı 780 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.