Şimdi Ara

Lastik basinclari hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Fluence aracima yaklasik 1 ay once 4 adet 205/55/16 lastik aldim, basinclarini 34/32 yapiyorum ancak 2-3 gune bir basinc kaybi oluyor. arac gun icinde ve geceleri kapali otoparkta kaliyor. Ozellikle sag arka lastik icin bu durum var, digerleri cok daha az kacirma yapiyor, dijital siboplarin ayari yapildi, gostergelerde problem yok, lastik iki defa sokulup kacak var mi incelendi yine problem yok. Surekli hava basmam gerekiyor bunun bir cozumunu bilen var mi? Yardimci olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lastiğe 50 hava basıp suyun içine daldırın, kılcak bir delik olabilir ufak çivi gibi bir şey batmış olabilir, yada jantla lastiği ayırın elle lastiğin iç yüzeyini kontrol edin, yine bir şey bulunmuyorsa, lastik janttan kaçırıyordur (jant bozuktur darbeye bağlı), siboplarda bir sıkıntı varsa su testinde O da ortaya çıkacaktır. Bu hava kaçırma olayı yaklaşık 5-10 saniye de bir ufak bir hava kabarcığı şeklinde olabilir, sabırla bakılası gerekir, kolay gelsin. Yinede tespit edemez iseniz aynı ölçüde başka bir janta takın lastiği (misal stepne) oradan anlarsınız jant mı problemli lastikmi.
  • Benim aracımda da aynı sorun var, bir üstteki arkadaşın dediği gibi benimki jant kaynaklı, darbelere bağlı eğriliklerden dolayı hava kaçırıyor, düzelttirmemi önermişti lastikçi ama çok da can sıkıcı bir durum olmadığı için böyle kullanıyorum. Haftada bir hava kontrolü yapıyorum, eksiğini tamamlıyorum.
  • Kardeş lastikçilerle ve diğer bilimum şeylerle uğraşma. Soğutma işi ile uğraşan birine git, lastiklere kök gazı bastır., hidrojen dedektörü ile kaçağın tam yerini tespit edin. Boşu boşuna zaman kaybetme.
  • Bende de böyle bir sorun vardı lastikte vida çıktı.
  • benzer sorunu eski kangoo aracimda yasiyordum. Lastikci jantlarin icini, lastigin temas ettigi yerleri spiral ile tasladi/temizledi sorun duzelmisti. Sordugumda, her lastik sikme takmada araya surdukleri madde bir sure sonra hava kacirmaya sebep oluyormus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese yardimi icin tesekkurler uygulamalari yapacagim sonuclari burada paylasirim baska yorumu olan da varsa yazabilirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.