Şimdi Ara

Lastik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arcımın lastik yanağına toplu iğneyle sabotaj yapılıyor..yaklaşık 2 senedir belli aralıklarla oluyor bu..araca 13-14 adet lastik aldım ..geçen hafta yeni aldıgım lastiklerden birine yapıldı gene..sabotaj ihtimaline düşük gözle bakıyordum aslında..emin olmak için çıkma bi lastik taktım arabama ve toplu iğne yanaktan battı çok rahat..cam sille kontrol ettim köpürme başladı ..kaçak belli belirsiz oldıgundan sabotaj oldugunu ispatlamam neredeyse imkansız..çünkü lastik dışardan bir darbe almış gibi görünmüyor..yeni aldıgım sıfır lastik fabrikaya gitti..röntgen xray vs inceleme yapılacak ..muhtemeln o cihazlar bile toplu iğne girdi diyemicek bence..yapan kişi inatla 15-20 günde bir yapıor bunu...binada 240 daire var..hangisi bulmam zor görünüyor..başına böyle bi olay gelen var mı..başıma gelen bu durumu janttan vs ya da lastik üretim hatası olarak yorumluyordum..10 seferden fazla olunca sabotaj kanaatine vardım..toplu iğnenin lastige girebiliecegi aklıma gelmezdi açıkcası o yüzden sabotaj ihtimali düşüktü başlarda...güvenlikli sitede oturuorum..garajda kameralar da var..yalnız şöyle bi detay var..toplu igneyi lastige aok çıkar yapınca takribi 18 ile 48 saat arası bi zaman diliminde araç içerden lastik ikaz verio basınç düşük diye..sinsice yapılmış bir sabotaj...bıçakla yarma vs degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yorumlarınız bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.