Şimdi Ara

Last Resort (2012-2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. bölüm altyazısı çıktı.
  • 2. bölümde gayet iyiydi.diziden çok bir sinema filmi tadındaydı.heyecan kaldığı yerden devam ediyor.
  • merak ettim , sans verecegim.
  • İkinci bölümü de izledim. Dizi güzel.

    Arada bir Amerikan şakşakçılığına şahit oluyorum. Konusunu göz önünde bulundurursak gayet olağan durum.
    Dizide ortalama bir oyunculuk var.


    Sinclair kaptan ve mürettebatına yardım edebilir. Son bölümde bunun için bazı adımlar attı sanki.
    Rusya'nın olaya dahil olmaya çalıştığını gördük. Dünya bu olay karşısında ayaklanacak tabii. Az sarsıntılı geçmesi beklenemez. Böyle olmaya devam ederse uzun soluklu bir konu ortaya çıkabilir. Bakalım senaristler diziyi nerelere götürecek.




  • izlenir bu dizi.
    henüz ilk bölümü izledim ama konu olarak gelişebilecek bi yapısı var.
    adada geçiyor olması ayrıca güzel
  • Ilk 2 bölümü izledim. Yeni bir diziye baslarkan ilk bolumlerin sıkıcı gecmesi durumu yok, su gibi akıp geçiyor. Bazı klişeler, ortalama oyunculuk , ara sıra amerikan milliyetçiligne ragmen sıkılmadan izlettiriyorr. Konu daha da guzelleşebilir, ya daha da bayıklaşabilir. Hersey senaristlerin elinde.
  • Şuan fena gitmiyor dizi.
  • FX'in uzun soluklu ünlü suç draması The Shield'in yaratıcısı Shawn Ryan'ın ve Dead Like Me adlı fantastik komedi dizisinin yazarı Karl Gajdusek'in birlikte yazdığı Last Resort'un, yönetmen koltuğunda ise James Bond filmlerinin (GoldenEye ve Casino Royale) ve Green Lantern'in de yönetmenliğini yapmış Martin Campbell oturmakta. Martin'e bu görevde birçok dizinin yardımcı prodüksiyonluğunu ve yönetmenliğini yapmış olan Kevin Hooks (Birisi Prison Break mi dedi?) eşlik ediyor. Dizinin başrollerinde ise birçok dizi ve fimlerden gözümüzün ısırdığı Andre Braugher, Underworld serisinin Corvin'i Scott Speedman ve Anna Paquin'e benzettiğim Daisy Betts yer alıyor. Bir de yaşlı kurt Robert Patrick ve yakışıklı oyuncu Daniel Lissing'i de unutmamak gerek.
  • Last Resort ilk bölümü "Captain" adıyla 27 Eylül günü ekranlara 'merhaba' dedi. Bir bot dolusu "Tango 5" kod adlı deniz komandosu Pakistan yakınlarında bir çatışmaya girmiş ve yaralı olarak "Hospitality" kodlu denizaltı gemisine sığınmışlardır. Olan biteni anlatmaktan kaçınan komandolar tüm esrarengizliğiyle denizaltının kaptanı Marcus Chaplin ve 2. kaptanı Sam Kendal'a teşekkür ederek daha fazla soru sorulmasına da izin vermezler. Gemide 2 kaptanın dışında bir de herkesin torpilli olarak baktığı, Amiral'ın kızı yüzbaşı Grace Shepard vardır. Gerek duyduğu saygıyı göremeyen Grace yine de güçlü duruşundan birşey kaybetmemeye çalışmaktadır. Bunun yanında evli olan 2. kaptan Sam ise Marcus'un tavsiyesi ile masabaşı işe yönlendirilmek istenir. Bu sayede arkadaşının evliliğinin düzene gireceğine inanan Marcus'un bu kararı çok geçmeden gelen bir kırmızı alarm emriyle değişir. Sadece Beyaz Saray yönetiminin irtibata giremediği ve devrildiği durumlarda kullanılan Antartika radyo üstünden gelen bu mesajda, Pakistan tarafından bir saldırı olduğunu ve o ülkeye nükleer füze saldırısı yapılması istenir. Ancak bu kararın doğruluğunu irdeleyen kaptanların durumu ve sonrasında olacaklar büyük komploları ve kaptanların bir Nato arazisine yerleşerek kendi uluslarını kurma fikrine kadar gidecektir. Bir Amerikan denizaltısı ve içindeki mürettabatın çoğunluğu artık ülkesine olan sempatilerini yitirmişler ve bununla baş etmek zorundadırlar.




  • İlk bölümü izledim ve tek kelimeyle harikaydı,film tadında bir bölüm olmuş,dizinin konusu çok orjinal,eğer böyle devam ederse bu sezonun gözde dizilerinden olur.
  • hosuma gitt 3 bölüm izledim galiba sezon 5 bölüm olacak bakalım yayınlansın nsl olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 13 Ekim 2012; 23:35:38 >
  • son bölümü indirdim hala izlenilmeyi bekliyor diğer dizilerden fırsat kalınca izleyip yazacağım yorumumu.
  • 01x03

    Denizaltı sahneleri çok heyecanlıydı. Das Boot filmini anımsattılar.


    Dizi fena değil. Tempo son bölümde biraz düştü gibi. Bu sezon 5 bölümden oluşacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 23 Ekim 2012; 12:02:48 >
  • 4.bölümü yeni izledim. Dizide merak ettiren pek bir şey yok. Ada'da ne olup bittiği açık ve net, yani az çok tahmin edilebiliyor. Konuyu da fazla irdelememek lazım. Bu sefer izleyici sıkılmaya başlar, ki son iki bölümdür diziden baymaya başladım Özetle, mini dizi tadında 1 sezon sürse çok iyi olur.

    Bu sezon 7 bölüme çıkarılmış. Reytingler düşüşte ve iptale yakın gözüküyor. İlk iki bölüm 9-10 milyon izleyici arasıydı, şimdi ise 6-7 arası gidip gelmekte.
  • Konu fena gözükmüyor . Bi indirip bakalım.
  • Konu ilgi çekici,yorumlarda iyi yönde indirip izleyelim bakalım.
  • İlk bölüm gayet güzeldi fakat ikinci bölümden pek zevk alamadım, oldukça basit geldi. Böyle devam ederse sıkılmadan izlerim.
  • Ilk bölüm iyidi de gittikçe vasatlasıyor, cok fazla gereksiz sahneler, diyaloglar var, zaman doldualım , şişirelim mantıgı. Oyunculuklarm kötü, inandırıcıltan uzak, kendine çekmiyor.
  • Yeni bölüm çıktı.
  • 01x05
    Son bölümlere göre hareketli ve iyiydi. Sezon finaline iki bölüm kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.