Şimdi Ara

lassa impetus revo 2+ yeni bir sessizlik referansımı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
4
Favori
43.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburadadan dün aldım ama bugün 189 tlden veriyorlar 40 TL zarardayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan Hepsiburada 190 tl ye veriyor.İskenderun lassa bayii geçen ay en son çelik subap montajıyla 225'e bırakıyordu, almadım.Bugün tekrar uğrayacağım 200-210 gibi bir fiyata verirse taktıracağım.
  • GOLF 7 ARACIMA DÜN İTİBARİ İLE 16 MİCHELİN YERİNE 17 İMPETUS REVO TAKTIRDIM İLK İZLENİMLERİM ÇOK GÜZEL TABİKİ SIFIR LASTİK İSTER İSTEMEZ GÜZEL GELECEK AMA VELAKİN GÜZEL:)
  • arkadaşlar, lastiği bayi 200 e bırakınca aldım.2016-41. hafta tarihli yani ekim- kasım gibi üretilmiş.hepsiburadanın sattıklarında 2017 üretimi yazıyor ama ben internetten uğraşmak istemedim bi de lassa-bridgestone bayiden alıma 60 tl bonus veriyordu.bayağı uyguna geldi.değiştirdiğim lastikler fabrikasyon contipremiumcontact 2 ydi.48.000 de diş derinliği fena değildi ama sertleşmişti çukurlarda ve mıcırlı yollarda inanılmaz ses yapıyordu.şimdi hava yastığı üzerinde gidiyor gibiyim:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgaland

    arkadaşlar, lastiği bayi 200 e bırakınca aldım.2016-41. hafta tarihli yani ekim- kasım gibi üretilmiş.hepsiburadanın sattıklarında 2017 üretimi yazıyor ama ben internetten uğraşmak istemedim bi de lassa-bridgestone bayiden alıma 60 tl bonus veriyordu.bayağı uyguna geldi.değiştirdiğim lastikler fabrikasyon contipremiumcontact 2 ydi.48.000 de diş derinliği fena değildi ama sertleşmişti çukurlarda ve mıcırlı yollarda inanılmaz ses yapıyordu.şimdi hava yastığı üzerinde gidiyor gibiyim:)


    Benim aracta da continental premium contact2 var fabrika çıkışlı. Henüz iki yıl olmadı ama on lastiklerde ic tarafta dökülmeler olmuş. Diş derinliği çok iyi şu an ama lastik sert diye düşünüyorum. Olur olmaz abs devreye giriyor. Araç 30binde. Bu kadar kısa zamanda değiştirmeye gönlüm elvermiyor. Ama güvenlik çok önemli farkedeceginden emin olsam hemen değiştiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende 2 gün once aldım 205 60 r16 impetus revo+2 tane 290TL. CB DEĞER DESİBELŞ 66 COK GÜZEL DEĞERLER. ASLINDA LASSANIN SON DESEN MODELİ DRİWAYS İÇİN ALMAYA GİTTİM AMA ELİNDE OLMAYINCA BUNU TAKTIK. GORECEZ BAKALIM. Bİ 5-10 BİN KM OLSUN.
  • Eksileri: 1-Sert lastik, 2- Fiyat olarak çok cazip değil.
  • 2 gün önce ben de 205/55/16 ebadını tanesi 200 e taktırdım. Öncekiler goodyear egp idi. Onlara göre birazcık sert ama sessizlik olarak pek farkettirmedi.
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün 215-55-16 impetus revo2 + aldım. Tanesi 215e nitorjen basıldı balans yapıldı ve rot ayarlarina bakıldı. Fabrika çıkış gelen conto premium contact2 ye göre cok sessiz geldi. Ilk izlenimim sessizlik oldu. Henüz deneme şansım olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerim026

    nihayet er300 lerden kurtuldum. Bugün revo2+ taktırdım. gezdim test ettim. lastik sesi gitti motor sesi geldi :). Yol tutuş iyi. sessizlik süper. hamur yumuşak. yağmurlu havada testim olmadı. İlerleyen zamanlarda lastik ile ilgili tecrübelerimi aktarırım. Herkese saygılar.

    düzenleme : Hepsiburada da bir arkadaş rulman sesi gibi uğultu falan yapıyor diye yorum yazmış. Cevabım Net: Böyle bir şey yok bilginiz olsun.

    Bence de böyle bir rulman sesi yok. Neden olsun ki. Belki onun arabasinda zaten olan bir problemdi ve lastik değişip ses azalınca rulman sesi ortaya çıktı. Poryalardan yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parker48

    Eksileri: 1-Sert lastik, 2- Fiyat olarak çok cazip değil.

    lassa impetus revo 2'ye sert lastik demek ciddi anlamda yanlış yönlendirme olur... gayet yumuşak hamurlı bir lastik
  • arkadaşlar bugün metrodan 199 tl den alacağım. aracın üzerindeki eski lastikleri değerlendirme şansımız var mı? geri dönüşüme falan girer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mabeynihumayun

    arkadaşlar bugün metrodan 199 tl den alacağım. aracın üzerindeki eski lastikleri değerlendirme şansımız var mı? geri dönüşüme falan girer mi?

    lastikçiler alabilir sormak lazım. benim lastikleri aldılar.
  • arkadaşlar lastikleri yaklaşık 600-700 km dir kullanıyorum.300 km kadar da uzun yol yaptım.ilk izlenimlerim iyi.deneme maksatlı otoyolda 170 km hıza kadar çıktım, en ufak bir titreme yok, eski lastiklerime göre ses seviyesi oldukça az, yol tutuşu gayet iyi, özellikle denemek için şehir içinde sert frenler yaptım, abs devreye girmeden güvenli mesafede duruyor.mıcırlı asfaltta da sürdüm fb7 honda civicte gürültü hissedilir derecede azaldı.bu lastiği tavsiye ederim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lassa impetus revo 2+ 205 55 16 lastiği bu başlıkta farkettim. Konuyu açıp farkındalık oluşturan arkadaşa teşekkür ederim. Lassa bayisine giderek Lassa yı inceledim fakat bayinin istediği fiyat ile internet sitelerinde satılan fiyat arasında 50 tl fark olunca bayiden almadım. İnternet üzerinden sipariş verip bugün lastikleri taktırdım. Lastikler 18.hafta 2017 üretimi. Fabrikadan direk mi gönderiyorlar acaba diye düşünmeden edemedim.
    Bence Lassa on mumara iş çıkarmış. Kuru zeminde deneme amaçlı sert frenleme, ani gazlamalar yaptım; lastik çok iyi yol tutuyor. Ses konusunda da önceki lastiklerim Goodyear EGP den daha başarılı olması cabası.Islak zeminde çok iyi yol tutan Goodyear EGP ı tekrar tercih etmedim çünkü aldığım günden beri kuru zeminde lastiğin yol tutuşundan memnun değildim. EGP ıslak zeminde etiketinde yazan A sınıfı performansının hakkını vermesine veriyor ama kuru asfaltta özellikle de pürüzsüz asfaltta çok kayıyor.
    Goodyear EGP nin Lassa impetus a göre şu an gözlemlediğim tek artısı yoldaki pürüzleri bir tık daha iyi sönümlemesi. Ama benim için kuru asfaltta yol tutuş çok daha önemli olduğu için şu an EGP yi daha ucuza verseler yine Lassa alırdım.




  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Benim araçta önlerde Lassa impetus Revo 2+, arkalarda GoodYear EGP var. EGP yumuşaklığını herkezin onayladığı bir lastik. Ben Lassalarla arasında fark göremedim. Lassa impetus Revo 2+'de gayet yumuşak hamurlu ve sessiz bir lastik.
  • 520ide kullanıyoruz ama öyle aşırı bir sessizlik görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkında ki yorumları okuduktan sonra internetten sipariş verdim. 2014 i30 aracımda fabrika çıkışlı continental lastikler vardı. Eğer onlar lastikse bunlar başka birşey. Şimdiye kadar yoldaki tüm taşları hissediyordum. Şimdi yol sesi açısından ve sürüş konforu açısından çok daha iyi durumda. Düşünmeden alabilirsiniz . Bu fiyata alınabilecek en iyi lastik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende corolla var .. bunlari taktim tanesi 200 e aldim .. ataba mercedes oldu.. ses kesildi .. suspansiyon yumusadi.. bu fiyatta lastik bakanlara tavsiye ederim .. ben memnun kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uvv yorumlar çok iyi sadece şunu anlamadım abi lastik sert mi yumuşak mı herkes farklı birşey yazmış

    Sert olmasını istiyorum yoğun olarak ben beton yolda kullancam aracımı yumuşak lastiğin yanakları hemen gidiyor beton yolda bir de soğuk asfaltta yumuşak lastik sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.



    Diğer sorum da internetten fiyat şuan hepsiburada da adet fiyatı 200 tl 2 adet alıp öne, öndeki mevcut lastikleri de arkaya taktırcam.. rot balans takma felan kaça gelir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.