golemden düşmüştü zamanında +1 sanırsam large hacker de düşebiliorama large breaker golem ve türlerinden düşüo
quote:
Orjinalden alıntı: ARACHNE
teşekkürler demekki ben daha düşüremiycem anca para biriktip alabilicem
bana dts den çıktıı????????????????*** ama fd den önce
golem ve türlerinden
ya cok guzel post kasmısınız herkesin fikri golem ilk soyleyenler soylemis ve golem oldugu ortaya cıkmıs siz hala golem golem ve turleri +1 seklinde mesajlar atarak post kasıyosunuz tek kelimelik bi soruya bu kadar cvp yazılmamalı yanlısmıyım
golem
Golem
guluyorum ya sadece size hala golem diyolar ya
kesinlikle worm golem dienlere
saka be tabiki golem
arkadaşa katiliom valla yani bir yada iki cvplık soru için nerdeyse sayfa 2 ye ulaşcak
quote:
Orjinalden alıntı: Love_Me
ya cok guzel post kasmısınız herkesin fikri golem ilk soyleyenler soylemis ve golem oldugu ortaya cıkmıs siz hala golem golem ve turleri +1 seklinde mesajlar atarak post kasıyosunuz tek kelimelik bi soruya bu kadar cvp yazılmamalı yanlısmıyım
Yalan bugün priestim için LB arayım dedim magem ile (edanada "anca" görenler olmuştur) siz burda yazdınız diye sabahtan beri golem kesiyorum chitin ve souldan başka bişey çıkmadı 300 pot harcadığıma göre 300 tane kesmişimdir.
sanırım uruk tron dan da cıkıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
tron ne?troll demek istedin heralde
quote:
Orjinalden alıntı: NeWBorN
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
tron ne?troll demek istedin heralde
offfuruk tron dıyorum troll demek istedın dıyorsun uruk tron uruk blade we uruk hainın büyük wersionuondan cıkıyor diye duymustum
konuyu uzatmanın anlamı yok cvp alınmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme