Şimdi Ara

laraclassified yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://codecanyon.net/item/laraclassified/16458425 bu siteyi kurdum.


    ilan paylaşımında resim upload etmede sorun yaşıyorum. ortalama 30 adet kadar resme izin vermem gerekli. her bir resminde 5-6 mb olduğu düşünülürse yükleme yapmıyor. uzun süre bekliyor. bana lazım olan resmin upload etmeden önce boyutlandırması yani resmin mb sini önce düşürüp sonra upload etmesi. veya alternatif yöntemler??


    Admin Panel( de upload ayarları var ama ben işe yaradığını düşünmüyorum. sanırım ordaki resim boyutlandırması upload ettikten sonra )

    https://codecanyon.net/item/laraclassified/16458425admin
    Email: admin@demosite.com
    Password: 123456
    https://codecanyon.net/item/laraclassified-geo-classified-ads-cms/16458425



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumatiyek -- 25 Mayıs 2020; 1:3:41 >







  • O işler pek öyle olmuyor. Senin upload etmeden önce işlem yapabileceğin tek yer, browser yani oturup plugin yazacaksın...

    Yada parçalı upload yapan bir uploader bulacaksın. Ayrıca bunu çalıştırdığın sitenin büyük uploadlara izin vermesi lazım.

    Upload ettikten sonra. Dosyayı işlemden geçirip küçültebilirsin.
  • Yükleme işlemini kullanıcılar yapacak ise buna çare bulamazsınız. Kullanıcının resmi düzenlemesi için önce yüklemesi gerekiyor. Yükledikten sonra resmin boyutunu, kalitesinden ödün vermeden otomatik olarak bir miktar düşürebilirsiniz fakat önce yüklemek gerekiyor. Resim boyutlarından kaynaklanan bir sorun varsa resim boyutlarını sınırlandırma getirin. 30 tane resim x 6mb 180mb ediyor. Standart 4mb upload hızı olan bir kullanıcının bu kadar resmi yüklemesi 15-20 dakika sürer zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    Yükleme işlemini kullanıcılar yapacak ise buna çare bulamazsınız. Kullanıcının resmi düzenlemesi için önce yüklemesi gerekiyor. Yükledikten sonra resmin boyutunu, kalitesinden ödün vermeden otomatik olarak bir miktar düşürebilirsiniz fakat önce yüklemek gerekiyor. Resim boyutlarından kaynaklanan bir sorun varsa resim boyutlarını sınırlandırma getirin. 30 tane resim x 6mb 180mb ediyor. Standart 4mb upload hızı olan bir kullanıcının bu kadar resmi yüklemesi 15-20 dakika sürer zaten.
    4 mbit Upload mı? Hocam birçok kişide benim gibi 0.67 mbit Upload var. Sen onu yaklaşık 8 ile çarp. 160 dakika.
  • Mesela ben sahibinden.com A yüklerken aynı sorunla karşılaşmıyorum. Sahibinden de nasıl bir sistem var ki o kadar resmi daha kısa sürede yükleyebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.