bizimki daha 9 aylık bir yaşına girmedi abisi :) |
|
Tr ekonomisinde anca Allah yardım edebilir zaten |
ilk 2012 den kalma. 2.si 2017 den kalma. şuan masaüstü var 2 aylık oda |
6 7 ay önce yenisini aldım önceki bilgisayarım 7 senelikti |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yanlış anlama ama 3k limit ile monitor + kasa toplamak biraz zor değil mi? kasa derken boş+psu kasa mı? |
Marka model neydi hocam? |
7 senelik bilgisayarım markası hp idi hala çalışıyor. yeni aldığım casper excalibur 8EH0F modelini aldım haziranda 6700'e şuan indirimde 9000'e satılıyor. |
hocam monitör ve kasa almak kaldı, diğer parçaları aldım( tabiiki ekran kartı yok :D ) aldığım parçalar 2650 lira civarı oldu, almayı düşündüğüm kasa da 350 lira. Ben en başta 3k hedefle başlamıştım ama fiyatları görünce olmadı tabi :D 2. el parça vs ile daha uyguna daha iyi bir ssitem de toplanabilir ama ben öyle sürekli pc değiştiren veya cok performans beklentisi olan birisi olmadığım için sıfır alayım da bi 6 7 ıl kullanayım kafasında olduğum için bu şekilde bi yol izledim ama monitörü tabii ikinci el ucuza bi şey bulmaya çalışacağım. Ardından da para bulunca laptoba ssd alıp onu kurtarmaya çalışacağım. Bi de menteşesini tamir edicem (veya yaptırıcam bi yere) Gönül isterdi bi thinkpad alayım ama :( |
|
dvd rom u iptal etmeden ssd eklemek mümkün mü arkadaşlar5 senelik bir hp laptopum var |
TAbii ki eski hdd çıkarın ssd aynı yuvaya uyacaktır |
5000 tl ye kadar i5 şlemcili fiyatına değen bir laptop arıyorum kuzen için. oyun falan oynanmayacak. asus bu fiyatlara biraz zor gibi de önerisi olan var mı? itopyaya hiç güvenmiyorum oradan alınır mı? |
Lanet olası Asus F3 serisi laptopum kasası haric calisir sekilde TV ye bagli 2007 den beri, Ayrica Lenovo 2 yillik, uygun bi zamanda ssd ve ram ile takviyeleyip uzunca sure kullanma niyetim var. Piyasa alev laptop alinmaz cunku < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla ya hdd ya da dvdrom ikisinden birisi sökülecek laptoptan ancak bu şekilde ssd takılabiliyor. Hepsi aynı anda olmuyor değil mi? |
hayır olmaz. ama en kolayı hddyi sökmek |