Şimdi Ara

Laptopumu ne kadar satmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Laptop aldığım için elimdekini çıkarmak istiyorum. Laptop 3 yıllık ve tertemiz kullandım, sadece film ve sosyal medya kullandım. Yani ağır kastırıcak şeyler yapmadım. Yakın bir arkadaşımda Laptopuma talip oldu ne kadara satmam lazım piyasasından fazla anlamıyorum. Sadece aldığımda 2500 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuan da 1899 TL ye satılıyor gibi hatırlıyorum. Sizce ne kadara satmam lazım. Teşekkürler şimdiden

http://m.samsclub.com/ip/samsung-series-5-ultrabook-intel-core-i5-3317u-500gb-13-3/prod7100140

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot: that sometimes the hand of fate must be forced! Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those...who would oppose us.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot: that sometimes the hand of fate must be forced! Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those...who would oppose us.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ne kadar eder?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.