Şimdi Ara

Laptoptan Laptopa HDD taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir laptop siparişi verdim. İçinde 2 tane hard disk yuvası bulunuyor. Şu anda kullandığım laptoptaki hard diskimi o boş olan ikinci slota takmayı düşünüyorum. Diski klonlamadan direk olarak takıp kullanabilir miyim? Tabii yeni laptopta gelen sistemi silip, taşıyacağım hard diskteki önceki laptoptan kalma sürücü, firmaya dair yazılımları vesaireleri de sileceğim. Daha sonra yeni gelen laptop için edindiğim sürücüleri kuracağım. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Çok saçma sapan bir durum oluşabilir çünkü, 2 harici dist takarsan ikisininde sistemini okuyacak ama muhtemelen başlangıcta sana hangi işletim sistemini açarsın diye sorar.
  • O yüzden yeni laptopla gelen işletim sistemini sileceğim demiştim, sanırım mesajı okurken orayı atlamışsınız. Bu durumda bir sıkıntı oluşur mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim olmadı arkadaşlar, yani sorunsuz boot oldu ancak i7 işlemciyi önceki PC'de i5 olduğu için 2 çekirdek 4 izlek olarak tanıdı, NVIDIA sürücüleri kaldırdığım halde eski sistem AMD olduğu için düzgün çalışmadı. Başka başka sorunlar da oldu. Format atmak zorunda kaldım ama şu anda sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.