Şimdi Ara

Laptopda Sesler Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopda girdiğimde 30 - 40 dakika sonra bilmemne salyangoz kremi tanıtımı cıkıyor.(Sesli) Bütün internet sayfalarını kapatmama rağmen ses kesilmiyor taki reklam kapanana kadar sonra müzik calıyor,haber videolarını acıyor ama görünmüyor sadece sesi cıkıyor nedeni virüs mü bu arada virüs koruma programım yok yardım edebilirmisiniz.

• İlk önce görev yöneticisinden işlemlere bak. Bazen tarayıcıyı kapatsan bile görev yöneticisinde gözükebiliyor. Derhal bir antivirüs yükleyin, yanına da anti-malware yükleyip virüs taraması yapın.

edit: Combofix programını en son deneyin, tehlikeli bir program. Sistemin kararlılığını etkileyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 30 Ağustos 2012; 0:14:01 >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • ccleanerla internet tarayıcılarınızın internet önbelleğini ,çerezleri silin.Hala devam ediyorsa modemin fişini çekin.Ama önce warezturkeyden güncel virüs programlarını indirin.

Hadi kolay gelsin ,hayırlı geceler.
    Yiyorum, içiyorum, ...

-Milli Kayınço-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.