arkadaşlar sadece 3 gün önce aldığım laptopun üstüne su döktüm dün...su içerken şişe elimden kaydı ve çok dökülmedi sadece mousepadin olduğu kısma ve birkaç tuşa. bende sildim hemen ve az olduğu için aldırmadım oyunumu oynamaya devam ettim. 10 dk sonra bilgisayar kapandı... bir daha açılmadı, ters çevirdim tüm akşam bıraktım öyle. sabahta servise verdim 3-4 gün içinde haber vericekler. ama çok telaşlıyım umarım anakarta bir şey olmamıştır çok korkuyorum 40k lık laptop nasıl hemen gidebiliyor böyle kafayı yiyeceğim. ve garanti kapsamıyor su dökülmesini. sizce ciddi bir şey olmuş mudur lütfen yardım edin😭 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
laptop üstüne su döküldü

-
-
''bende sildim hemen ve az olduğu için aldırmadım oyunumu oynamaya devam ettim. 10 dk sonra bilgisayar kapandı... bir daha açılmadı''
Kardeş 40k'lık makineye su dökülüyor ve oyunu oynamaya devam ediyorsun.
Neyse geçmiş olsun bir dahaki sefere şöyle yapacaksın;
Suyu döktün,
Laptopu ters çevireceksin
bir yandan parmağınla kapanması için power tuşuna basılı tutacak
diğer elinle şarj aletini söküp
sökülebiliyorsa bataryayı sökeceksin.
-
ya az döküldüğü için önemsemedim hocam o da benim hatam...sence 20k kitlerler mi yine bana anakarta bir şey olmuş mudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de çay dökmüştüm ters çevirdim kablo falan hepsini çıkarıp gücü kestim kağıt havluyla her tarafını sildim arka kapağını açtım fön makinesiyle her tarafına tuttum 10dk bekledim sonra devam ettim kullanmaya
-
Pirince yatir. Benim oablosuz kulakliga hanim su dokmus. Sesi cok az cikiyodu. Birkac gun hic ellemeden pirincte biraktim. Simdi duEzeldi calisiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X