Şimdi Ara

Laptop'um Çok Isınıyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
73.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akadaslar merhaba öncelikle bizim bir laptop var (notebook) yeni aldık 32 gb ram 4 gb ekran kartı asus pc alalı 2-3 ay oldu çok ısınıyor pc yi alırken sogutması ıyıdır dedıler bayada para saydık buna gta 4 oynarken cok ısıyor gorev yonetıcısınden ram kullanımına baktım 32/3 filan yani neyin nesidir anlayamadım baskalarının bilgisayarı 8 /2 filan yardımcı olun lutfen pc yi aldıgıımza psman olmak uzereyz
  • arkdaşar bende lenovo g580 i3 var bilgisayarı açıyorum 10 dakka sınra fan başlıyo çalışmaya bide pc performansı düşüyo sinir oluyom harbi bide oyunlarda kasma oluyo ice delirtiyo insanı bide video çekiyorum 9fps ile 22 fps arası gdip geliyo bana afayı yedittirdi leptopuda deiştirmek istemiyom naba bilirim söylermsiniz en son 1yıl önce bakıma gitti bana cinet geçitircek
  • fan bakımı yaptır düzelir .

perpa ema bilgisayarwww.emabilgisayar.net
  • aynı sorun bendede var. çıldırcam artık
  • 6 ayda bir fan bakımı yaptırınız soğutucunuz yoksa soğutucu alınız.
    Eğer işlemciniz gereksiz ısınıyorsa tarih ve saatin oradaki pil simgesine tıklayın
    Yüksek performans ayarlari > gelismis guc ayarlari > islemci yonetimi nde sarja tikiliyken maksimum islemci kullanimini 80 yapiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarımi açmaya çalıştığımda anında kapaniyordu. Termal macunu değiştirdim şimdi 10 -15 dakikaya kapanıyor ve bilgisayarım aşırı ısınıyor .kapanmasının nedeni nedir bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi

• Termal macunu gelişi güzel uygularsanız bir verim elde edemezsiniz?
    Nereye ne şekilde uyguluyorsunuz?
  • Hocam uğrașma ya ver bir yere fanı temizlesinler termal macun değiștirsinler 20-30TL'ye patlar.(Güzel hort)

• MR Woo Woo kullanıcısına yanıt
    aynen benim de kendiliğinden kapanıyor. hiç de temizlemedim o fiyata yaparlar mı ki
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    İşe yaradığı kesin ama fiyatı bilemem tanıdığa yaptırmıştım para almadı

• MR Woo Woo kullanıcısına yanıt
    iyi yapmissin ben goturdum bilgisayarciya toz cok az di baska bi sorun varmis verdim fazla istemedi

• Kralrep kullanıcısına yanıt
    sorun neymiş hocam
  • kaç yıldır bilgisayardaki sorun çözülmedi. çok tamirciye götürdüm. geçen bir uyarı verdi bilmem ne yolu bulunamadı diye sonra kapandı çekemedim o uyarı yazısını. hala önce donuyor 5-6 saniye sonra kapanıyor
  • Arkadaşlar benim de laptobum çok ısınıyordu bu video yararlı olabilir çözüm için :https://bcvc.live/DT5p75n
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.