Şimdi Ara

Laptop Sarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asus n53 laptopum dün oyun oynarken sarjdan çıkmıs ve birden kapandı.Sonra actim pille calisiyordu fakat sarj olmuyordu.Adaptorde enerji yoktu.Adaptoru iki taraftan da cikardim ve prize takimca enerji geldi isigi yandi fakat tekrar laptopa takinca enerji gitti isik sondu.Ayrica yanik kokusu da aldim.Sorun adaptorde mi laptopda mi? Ne yapmami onerirsiniz?
    Laptopu genelde fiste kullanirim ayrica pilinde omrunde sıkıntı vardi.Ayrica arada bir sarj kablosu temassizlik da yapiyordu.
    Garantisi biteli 4-5 ay oluyor. İstanbul avrupa yakasinda onerebileceginiz iyi bir tamirci var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostpixel -- 10 Kasım 2013; 5:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra_0793

Asus n53 laptopum dün oyun oynarken sarjdan çıkmıs ve birden kapandı.Sonra actim pille calisiyordu fakat sarj olmuyordu.Adaptorde enerji yoktu.Adaptoru iki taraftan da cikardim ve prize takimca enerji geldi isigi yandi fakat tekrar laptopa takinca enerji gitti isik sondu.Ayrica yanik kokusu da aldim.Sorun adaptorde mi laptopda mi? Ne yapmami onerirsiniz?
    Laptopu genelde fiste kullanirim ayrica pilinde omrunde sıkıntı vardi.Ayrica arada bir sarj kablosu temassizlik da yapiyordu.
    Garantisi biteli 4-5 ay oluyor. İstanbul avrupa yakasinda onerebileceginiz iyi bir tamirci var mi acaba?

Bir yerde yanma olmuş orası kesin.

Kendi yetkili servisine verebilirsiniz.

Şişli'deki bilgisayarcılar sokağına bakabilirsiniz orada çok tamirci var.

Aynı şekilde sirkeci, tahtakale, fatih oradada tamirciler var diye biliyorum.

Avrupa yakasında buralara uğrayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xilence -- 10 Kasım 2013; 10:46:53 >

• quote:

Asus n53 laptopum dün oyun oynarken sarjdan çıkmıs ve birden kapandı.Sonra actim pille calisiyordu fakat sarj olmuyordu.Adaptorde enerji yoktu.Adaptoru iki taraftan da cikardim ve prize takimca enerji geldi isigi yandi fakat tekrar laptopa takinca enerji gitti isik sondu.Ayrica yanik kokusu da aldim.Sorun adaptorde mi laptopda mi? Ne yapmami onerirsiniz?

Adaptör boşta çalışıyormu eğer evetse bilgisayarınızın anakartında besleme kondansatörler ve enegre yanmıştır.Eğer boştayken ölçü aletiyle voltunu ölçün eğer üzerindeki voltun altında ise adabtörünüz bozulmuştur.

• Adaptor bosta calisiyor fakat olcu aletim yok. Sizce asus yetkili servisine mi goturmeliyim yoksa herhangibir tamirciye mi ve bu bana fiyat olarak cok pahaliya patlar mi?

• quote:

Adaptor bosta calisiyor fakat olcu aletim yok. Sizce asus yetkili servisine mi goturmeliyim yoksa herhangibir tamirciye mi ve bu bana fiyat olarak cok pahaliya patlar mi?

Garanti varsa servise götürün ve adaptörüde götürmelisiniz sorun adaptörden olabilir ve konuyu ince ayrıntıya girmeyin ve bilgisayar açılmıyor nedenini bilmiyorum diyorsunuz.Sevgilerimle..
  • Garantisi bitti.Pille aciliyor bilgisayar aslinda. Cevabiniz icin tesekkur ederim.

• quote:

Garantisi bitti.Pille aciliyor bilgisayar aslinda. Cevabiniz icin tesekkur ederim.

ortalama masrafı bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir fakat 50 tl civarı olabilir...Oda anakartın tamamen gitmediyse tabiki...
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.