Şimdi Ara

Laptop şarj almıyor ( ACER Swift 3 Sf314-42) [powerbank içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. ACER Swift 3 Sf314-42 bilgisayarım için Xiaomi 3 Pro 20.000 MAH 45W Powerbank satın aldım. Normalde elimde 2 adet powerbank olmasına rağmen, Type-C c çıkışları olmadığı için masraf ettim ve bu powerbank ile şarj etmek istedim. Powerbank bugün elime ulaştı. Heyecanla şarjını doldurdum ve daha sonra laptopa takıp deneyince sonuç hüsran oldu çünkü şarj etmiyor. Telefonları şarj etmesinde sorun yok. Hızlı şarj çalışıyor fakat bilgisayarımı şarj etmiyor. Bu modelin bir çok dizüstü bilgisayarı şarj edebildiğini okudum. Macbook Pro'ları bile şarj ediyor fakat benim bilgisayarımda işe yaramadı maalesef.

    Elimde UGreen 100W şarj destekleyen Type-C kablo mevcut. Normalde de bu kablo ile şarj ediyorum bilgisayarı. Normalde şarj ettiğim adaptör UGreen 65W adaptör. Powerbank 45W. Şarj etmesi gerekmez mi? Bilgisayar üzerinde yapmam gereken bir ayar mı var acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Aldığım powerbank:https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-3-pro-type-c-powerbank-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-45w-p-HBV00000IWKO6?magaza=Enindirim

    Normalde bilgisayarı şarj ettiğim adaptör:https://www.teknostore.com/ugreen-gan-x-65w-3-type-c-pd-ve-usb-hizli-sarj-cihazi?utm_source=ugreenturkiye&utm_medium=urunsayfasi&utm_campaign=aciklama

    Elimdeki kablo:https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z8Q5XGT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=technopattr-21

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konuyu şans eseri gördüm. Muhtemelen aradığın cevabı bulmuşsundur ama bulamadıysan ben yazayim; swift 3 65w altında bir güç ile şarj edilemiyor. Aynı powerbanki ben eski bilgisayarım chuwi gemibook'u şarj etmek için almıştım. Gemibook 25-30w ile şarj oluyordu. Swift ise 65w altını yok sayıyor. Keşke yavaş da olsa şarj edebilseydi.


    65w altında şarj kabul etmediğini ise baseus 65w'lık şarj aletiyle deneyerek buldum. 45w lık çıkışında şarj olmuyorken 65w ile şarj edilebiliyor. 65w altını kabul etmiyor cümlesi yüzde yüz doğru olmayabilir belki 55-60w gibi çıkışlarla da şarj oluyordur, denemek lazım. Ama kendi orijinal şarj aleti de 65w zaten.


    Ben de bu bahaneyle sormuş olayim. Senin gibi powerbanki sadece laptop şarj etmek için almıştım o yüzden elimde kaldı. 45w ile yavaş da olsa şarj edebilme gibi bir özelliği bir yerlerden aktif edebiliyor muyuz bilen var mıdır?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.