Şimdi Ara

LAPTOP NVDİAYA GEÇMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asus k555ub i5 6200u gt940m laptop aldım.2 adet sorunum var

1-İntel hd graphics 520 var üzerinde.Bazen internetteyken falan çalışmayı durdurdu hatası veriyordu bende intelin sitesinden en güncel sürümü kurdum.Ancak bundan sonra da laptop uyku moduna geçince bidaha uyanamıyor yani açılıyor aslında ama ekran siyah oluyor güç dügmesinden reset atmak zorunda kalıyorum

2-Oyunlarda gt940me geçmiyor.Örnek csgo en düşük ayarlarda performans modunda 90 fps civarı oluyor.Testlerde 150-200 fps bahsediliyor.Dxdiag dada intel 520 gözüküyor.

2 ekran kartının sürücüsü güncel aygıt yöneticisinde 2si de gözüküyor sorun yok olarak gözüküyor.Ne yapmam gerekir arkadaşlar devam ederse servise vereceğim

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen geçip geçmediğinden emin olmak için nvidia denetim masasından yukarıdaki seçeneklerden ayarlayabilirsiniz. Nvidia denetim masasından Nvidia veya Intel'i oyunun üstüne gelip ayarlayınız. Eğer hala düzelmez ise "Aygıt Yönetici"sinden Intel'i devre dışı bırakabilirsiniz. Fps düşüklüğü sadece ekran kartı geçişinden olmaya bilir. Diğer parçaları kontrol edip fan temizliğinden olduktan sonra fps değerlerinizi kontrol ediniz.

Orijinalden alıntı: Mcgrayver0

Tamamen geçip geçmediğinden emin olmak için nvidia denetim masasından yukarıdaki seçeneklerden ayarlayabilirsiniz. Nvidia denetim masasından Nvidia veya Intel'i oyunun üstüne gelip ayarlayınız. Eğer hala düzelmez ise "Aygıt Yönetici"sinden Intel'i devre dışı bırakabilirsiniz. Fps düşüklüğü sadece ekran kartı geçişinden olmaya bilir. Diğer parçaları kontrol edip fan temizliğinden olduktan sonra fps değerlerinizi kontrol ediniz.

Hocam cs go oynuyorum en düşük ayarlarda da 90 fps en yüksek ayarlarda da 90 fps.Nvidadan yüksel performanslı nvidia işlemcisini seçiyorum yine aynı entegreyi seçiyorum yine aynı.Anlamadım gerçekten hd520 entegre 940m nvidia olan.Aygıt yöneticisinde ikisi de gözüküyor bir sorun mu var acaba anlamadım

• merhaba

ikisini de kullanıp sistem kararsızlığı oluşturmak yerine setup'dan onboard ekran kartını devre dışı bırakıp dener misin bakalım sonuç ne olacak.

Orijinalden alıntı: Cyber

merhaba

ikisini de kullanıp sistem kararsızlığı oluşturmak yerine setup'dan onboard ekran kartını devre dışı bırakıp dener misin bakalım sonuç ne olacak.

aygıt yöneticisinden intel hd520yi devre dışı bırak dedim.Görüntü baya kötü oldu windows ekran kartına geçti adını tam unuttum şimdi

geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denetim masası/Güç seçeneklerinden yüksek performans seç.

Orijinalden alıntı: Mcgrayver0

Sadece cs go da oluyor herhalde? CS GO daki ayarlarda dikey senkronizasyon veya fps sabit tutucak ayarlar devrede olabilir. O ayarlardan emin olun. Başka oyunlarda denemenizde de fayda var.

Dikey eşitleme devre dışı fps ile ilgili de hiçbir ayar yapmadım.Başka oyun yüklü değil iş yogunlugum bitince farklı oyunlarda deniyeceğim.
  • Sistem Windows 8.1 ise, Nvidia Optimus'un, 8.1 üzerindeki kronik geçiş sorunu halledilemedi gitti hocam. Windows 7 ya da 10 kurulumu yap bence. Ancak o uykudan uyanamama sorununa birşey diyemedim. Ekran kartından olduğu muhakkak ama...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    W10 hocam
    Intel graphicsi guncelledikten sonra oldu uyku sorunu yani o yazilimsal

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.