Şimdi Ara

Laptop neden tepki vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Bundan tam 10 gun once laptopu sorunsuzca kapattim evde masanin ustune biraktim ve baska bir sehre gittim. Bugun eve geldim. Laptopu aciyim dedim. Power tusuna bastim tepki vermedi. Batarya bosalmistir diye prize taktim yine tepki yok. Ram sok tak yaptim harddiskleri soktum taktim yine tik yok. En son bios pilini cikardim(pil lehimli idi ve soketle bagliydi soketten soktum) hala durum ayni. Durdugu yerde ne olmus olabilir?

    Edit:Laptop hp marka dv7 6000st serisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Aralık 2014; 0:05:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pek yardımı olur mu bilmiyorum
    Laptopu şarj kablosunu çıkar bataryayıda
    Laptop a hiç bir şey takılı değilken power tuşuna 60 saniye aralıksız basılı tut 30 saniyede tıkla çek daha sonra bataryayı takmadan fişe takım power a 2-3 saniye basılı tut belki açılabilir. Banada olmuştu içinde ki elektriği mi ne boşaltıyormuş böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer çok kablo olan biyere bağladıysanız statik elektirik akımı engelliyordur. Arkadaşın dediklerini uygulayın muhtemelen çalışacaktır.

    Kolay Gelsin..
  • Dediklerinizi yaptim 60 saniye basili tuttum 30 saniye tikladim sonra taktim fise gene olmadi. Ustelik direk duvardaki prize taktim kalabalik bi priz degildi. Anlayamadim ki durduk yere ne oldu bu laptopa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Aralık 2014; 12:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik elektriklenme genelde halı ve pamuklu urunlerin ustune koyduğunuzda yada kablolamanın çok dib dibe birbirine deyecek şekilde yapılandırılmasından kaynaklanır. Bu durumda statik elektrik elektrik akımını durdurabilir. Genelde yükü boşaltmak için yükü ustunuze almanız gerekir el yordamıyla daha sonra laptop pc çalışır fakat sizin durumunuz da şu ana kadar düzelmiş olmalıydı..
  • Elimlede dokundum icine demir kisimlarina vs ama yine de olmadi. Durdugu yerden anakart veya chipset arizalanmis olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs01

    Elimlede dokundum icine demir kisimlarina vs ama yine de olmadi. Durdugu yerden anakart veya chipset arizalanmis olabilir mi?

    Kullanmadan dediğiniz bir arızanın olması çok olası değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.