Şimdi Ara

Laptop LCD ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 yılında aldığım ama 2 yıldır kullanmadığım Packard bell mx 36 u 009 model laptopum var. Laptopun ekranı bilmediğim bir sebepten dolayı kırılmış. Ekran özellikleri 15.4 laptop screen 1280X800 (WXGA). Türkiye fiyatları baya uçuk. 250 tl ye kadar çıkıyor bu fyatlar. İnternetten biraz baktım yurtdışı daha ucuz.En ucuz 60 $ a buldum. Bildiğiniz yada önereceğiniz internet siteleri var mı ?



  • ebay,amazon,aliexpress bunlar en büyük sitelerdendir
  • Lcd Ekran verdiğiniz model numarası ile alınmaz.Tek tip modell gibi görünse'de firmalar revizyon yaptıkların'dan değişiklikler oluşuyor.Ekranın arkasında yazan model numarasına bakarak alınız.Parlakmı,mat ekranmı ona'da dikkat edin.Ayrıca 30 usd lik ekrandan 45 ud nakliye ücreti istiyorlar.En önemlisi ekran refubrished mi yani tamirli ekranmı ona çok dikkat ediniz.
    Selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selim1980

    Lcd Ekran verdiğiniz model numarası ile alınmaz.Tek tip modell gibi görünse'de firmalar revizyon yaptıkların'dan değişiklikler oluşuyor.Ekranın arkasında yazan model numarasına bakarak alınız.Parlakmı,mat ekranmı ona'da dikkat edin.Ayrıca 30 usd lik ekrandan 45 ud nakliye ücreti istiyorlar.En önemlisi ekran refubrished mi yani tamirli ekranmı ona çok dikkat ediniz.
    Selamlar

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu konularda hiç bilgim yoktu. Bugün laptopun erkranının arkasına bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.