Şimdi Ara

laptop klavye degişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • msi ge60 OND serisi bir laptopum var yaklaşık 3 hafta önce klavye de bir kaç tuşa bastıgımda mesala w ya bastıgımda w ile bereber i harifinede basıyor , a yas bastıgımda taba da basıyor. Böyle bir problem ile karşılaştım ve internet üzerinden ge60 klavye aradıysamda bir türlü bulamadım uygun olan bir model.Burda bir bilgisayar servisine gittimde Msi CX705 klavyesinin o klavye ile uyumlu olarak çalışacagını söledi bende tamam dedim. Sonra pc yi verdim ve işim oldugu için çıktım. Teknik servisdekiler denediklerini ve sorunun klavyeden degil anakartınıza sıvı temasından kaynaklandıgını sölediler. Denemişler ve o kalvyede de aynı tarz hata almışlar sizce bu ne kadar dogrudur ?



  • Usb klavye varsa sende yada komşudan arkadaştan vs.. bir yerden bulup bilgisayarına tak usb klavyede de aynı sorunu veriyorsa. Dediklerine bir ihtimal doğru derim. Ama usb klayve sorunsuz çalışıyorsa o zaman sıvı teması falan hikaye bence.

    Ama tabi anakartını görmeden bir şey diyemeyiz. Belki leptop klayvesinin bağlantılarının olduğu yerde bir sorun vardır.

    Velhasıl eğer ki usb klayve normal çalışıyorsa bence boşverin leptop klavyesini usb klayve ile devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxpayne53

    Usb klavye varsa sende yada komşudan arkadaştan vs.. bir yerden bulup bilgisayarına tak usb klavyede de aynı sorunu veriyorsa. Dediklerine bir ihtimal doğru derim. Ama usb klayve sorunsuz çalışıyorsa o zaman sıvı teması falan hikaye bence.

    Ama tabi anakartını görmeden bir şey diyemeyiz. Belki leptop klayvesinin bağlantılarının olduğu yerde bir sorun vardır.

    Velhasıl eğer ki usb klayve normal çalışıyorsa bence boşverin leptop klavyesini usb klayve ile devam edin.

    yok yok evde usb klavyem var onunla rahat rahat yazabiliyorum sıkıntı yok zaten onda ama onun girişi ile keyboardun girişi farklı oldugundan anakart üzerindeki i/o devresi sorunlu olabilir belki diye düşündüm ama sonra da düşündükçe boyle bir sorunuda olası gormuyorum benim şu an laptopun kendi klavyesi ile yazıyorum sadeçe 5-6 harfde sorun var aslında.benim tahminim laptop ile klavye arasınadaki baglantı yapan kablo gibi birşey var ya film mi diyolar ne ona onda problem olduguydu ama ana kart problemi demeleri çok moralimi bozdu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.