Şimdi Ara

laptop kapanırken mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ayda 2 kez mavi ekran aldım fakat bu normal laptopta dolasırken oyundayken veya baska bişi diil bu olusan mavi ekran laptopu kapat tusuna basıyorum kapanıyor yazısı varken birden mavi ekran cıkıyor sonra altta % şeklnde bişi doluyor ve %100 oluyor ben yakalayamadan mavi ekran gidiyor(kod falan alamadm) tekrar pc masaüstüne dönüyor kapanmadan anlam veremedm acaba bi fikri olan var mı ?sadce kapanma sırasnda aldgım bu mavi ekran neyin nesidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 14 Nisan 2012; 12:00:22 >

Orijinalden alıntı: savio_4528

arkadaşlar 2 ayda 2 kez mavi ekran aldım fakat bu normal laptopta dolasırken oyundayken veya baska bişi diil bu olusan mavi ekran laptopu kapat tusuna basıyorum kapanıyor yazısı varken birden mavi ekran cıkıyor sonra altta % şeklnde bişi doluyor ve %100 oluyor ben yakalayamadan mavi ekran gidiyor(kod falan alamadm) tekrar pc masaüstüne dönüyor kapanmadan anlam veremedm acaba bi fikri olan var mı ?sadce kapanma sırasnda aldgım bu mavi ekran neyin nesidir?

bende de aynısı oluyor recoveryden format atcam sımdı. laptopta hıc sorun yok bazen kapatacam dıyelım kapanırken bı sanıyelık mavı ekran gelıo hemen kayboluyor gormen ımkansız ve laptop yenıden acılıyor. tekrar kapat dedıgımde kapanıyor. ben de anlamadım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.