Bildirim
Laptop'ımın Ekranı Kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Garanti kapsamına girmez büyük olasılıkla, kullanıcı hatası yüzünden.Ücret olarak pek birşey diyemeyeceğim, teknik servisler ekran değişimine biraz fazla para istiyolarmış duyduğuma göre.Sen hp laptobunun modeline göre araştır istersen biraz, hp teknik servisiyle de konuşabilirsin. _____________________________ -
arkadaşım ekran kırılması kullanıcı hatası olduğu için garantiye girmez.
hp servisinden fiyat al sonrada
firma olarak dicomshop la görüşmeni tavsiye ederim 0212 4 212 212
tuncay beyle görüş.fiyat konusunda gayet makul olur sanırım_____________________________ -
En Aşşa 100 Liradan zaten 0 Ekranların bayilere satışı var gel sen hesabını yap kardeşim geçmiş oLsun Ge.ende bi HP için 15" 30 pindi sanırım 90$ a gelişi olduğunu duymuştum _____________________________ -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar....Yetkili servislerin bu işi biraz daha pahalıya yaptıklarını duydum o yüzden yetkili serviste yaptırmamayı düşünüyorum..Sizin bildiğiniz güvendiğiniz bir yedek parçacı varsa arkadaşlar lütfen yardım edin...İstanbul da oturuyorum -
sigortası var mıydı? _____________________________ Ama hayır, bi' kez daha acı çekerek ölmemeliyim! -
quote:
Orijinalden alıntı: N.Fazıl
sigortası var mıydı?
Yoktu sadece garanti yaptırmıştım... -
quote:
Orijinalden alıntı: BoSsnak
quote:
sigortası var mıydı?
Yoktu sadece garanti yaptırmıştım...
arkadaşınların da belirttiği gibi garanti kapsamına girmez, 100-200 liraya mâl olur diye düşünüyorum.
kendi servisi 50 lira fazlasını ister yapmak için, azıcık kâr edicem diye başka bi yere yaptırma derim, diğer parçaların da garanti kapsamı dışında kalmasına neden olabilir.
geçmiş olsun._____________________________ Ama hayır, bi' kez daha acı çekerek ölmemeliyim! -
quote:
quote:
quote:
sigortası var mıydı?
Yoktu sadece garanti yaptırmıştım...
arkadaşınların da belirttiği gibi garanti kapsamına girmez, 100-200 liraya mâl olur diye düşünüyorum.
kendi servisi 50 lira fazlasını ister yapmak için, azıcık kâr edicem diye başka bi yere yaptırma derim, diğer parçaların da garanti kapsamı dışında kalmasına neden olabilir.
geçmiş olsun.
Bazı arkadaşlar 400 tl falan dediler üzerine işçilik ve kdv de eklenicek dediler..O yüzden servisinde yaptırmak istemedim çok uçuk fiyat isterler diye..Zaten laptop'ı 870 tl ye aldım bi ekran için 500 tl vericeksem ne önemi kaldı yeni bi laptop alırım daha iyi...
-
Hocam Siz nerede Oturuyorsunuz ? Yakın bir yerde iseniz yardımcı olmaya çalışırım ben elimden geldiği kadar buradan net fiyatlar konuşmak çok zor notebook un ekranı kaç inc Kaç pin bunlar hep etkiliyor hiç oLmadı internet üzerinden bire bir aynısına bakıp hurdaya çıkmış bir makinanın ekranını alabilirsiniz ama ona da pek güvenmeyin derim bir HP notebook geçti elime ekranı kırık internetten aynısından buldum modeline kadar aynı birebir notebook ikisinin de ekranı 15 " 30 pin fakat çözünürlükleri birbirininden farklı olduğu için ekranı mavi tonu fazla ve bulantılı gösteriyordu ekran elimde hala öle duruyor :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetkeceler
Hocam Siz nerede Oturuyorsunuz ? Yakın bir yerde iseniz yardımcı olmaya çalışırım ben elimden geldiği kadar buradan net fiyatlar konuşmak çok zor notebook un ekranı kaç inc Kaç pin bunlar hep etkiliyor hiç oLmadı internet üzerinden bire bir aynısına bakıp hurdaya çıkmış bir makinanın ekranını alabilirsiniz ama ona da pek güvenmeyin derim bir HP notebook geçti elime ekranı kırık internetten aynısından buldum modeline kadar aynı birebir notebook ikisinin de ekranı 15 " 30 pin fakat çözünürlükleri birbirininden farklı olduğu için ekranı mavi tonu fazla ve bulantılı gösteriyordu ekran elimde hala öle duruyor :)
Kardeş çok teşekkür ederim..Öncelikle İstanbul'da Bayrampaşa'da oturuyorum ama şuanda eskişehirdeyim üniversite okuyorum..Bu ayın 30'unda geliyorum ve bir haftalık vaktim var laptop'ı yaptırabilmek için..Laptop'ımın özelliklerini detaylı bir şekilde yazayım..
Marka: HP G61-435ST
Ekran 15.6'' 1366x768 HD destekli LCD ekrandı (LED-LCD değil)..Bu yüzden yeni takılan ekranın da 1366x768 destekli floresan aydınlatmalı LCD olması gerekir..
Kırılan ekranımın LCD Panel'i yanlış hatırlamıyosam LG üretimiydi modelini bilmiyorum...
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler..
-
quote:
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar....Yetkili servislerin bu işi biraz daha pahalıya yaptıklarını duydum o yüzden yetkili serviste yaptırmamayı düşünüyorum..Sizin bildiğiniz güvendiğiniz bir yedek parçacı varsa arkadaşlar lütfen yardım edin...İstanbul da oturuyorum
Aynen dediğiniz gibi yetkili servisler pahalı yapıyor.
laptopumu yere düşürdüm kasası kırıldı servise gönderdik yapılması için, DVD-Rw+ Kasa değişimi 150+kdv aldılar
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar....Yetkili servislerin bu işi biraz daha pahalıya yaptıklarını duydum o yüzden yetkili serviste yaptırmamayı düşünüyorum..Sizin bildiğiniz güvendiğiniz bir yedek parçacı varsa arkadaşlar lütfen yardım edin...İstanbul da oturuyorum
Aynen dediğiniz gibi yetkili servisler pahalı yapıyor.
laptopumu yere düşürdüm kasası kırıldı servise gönderdik yapılması için, DVD-Rw+ Kasa değişimi 150+kdv aldılar
Evet kardeş aslında o kadar pahalı değil parça fiyatları..İşçilik için çok para istiyorlar çok uğraştıkları için (!)...
-
quote:
quote:
Hocam Siz nerede Oturuyorsunuz ? Yakın bir yerde iseniz yardımcı olmaya çalışırım ben elimden geldiği kadar buradan net fiyatlar konuşmak çok zor notebook un ekranı kaç inc Kaç pin bunlar hep etkiliyor hiç oLmadı internet üzerinden bire bir aynısına bakıp hurdaya çıkmış bir makinanın ekranını alabilirsiniz ama ona da pek güvenmeyin derim bir HP notebook geçti elime ekranı kırık internetten aynısından buldum modeline kadar aynı birebir notebook ikisinin de ekranı 15 " 30 pin fakat çözünürlükleri birbirininden farklı olduğu için ekranı mavi tonu fazla ve bulantılı gösteriyordu ekran elimde hala öle duruyor :)
Kardeş çok teşekkür ederim..Öncelikle İstanbul'da Bayrampaşa'da oturuyorum ama şuanda eskişehirdeyim üniversite okuyorum..Bu ayın 30'unda geliyorum ve bir haftalık vaktim var laptop'ı yaptırabilmek için..Laptop'ımın özelliklerini detaylı bir şekilde yazayım..
Ekran 15.6'' 1366x768 HD destekli LCD ekrandı (LED-LCD değil)..Bu yüzden yeni takılan ekranın da 1366x768 destekli floresan aydınlatmalı LCD olması gerekir..
Kırılan ekranımın LCD Panel'i yanlış hatırlamıyosam LG üretimiydi modelini bilmiyorum...
Bende Bayrampaşadayım zaten Dükkan 32 durağının orada kamil caddesinde iş olsun diye değil çay içmeye beklerim ama_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Bende Bayrampaşadayım zaten Dükkan 32 durağının orada kamil caddesinde iş olsun diye değil çay içmeye beklerim ama
Tmm tekrar teşekkürler İstanbul'a geldiğimde uğrayacağım yanınıza..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende Bayrampaşadayım zaten Dükkan 32 durağının orada kamil caddesinde iş olsun diye değil çay içmeye beklerim ama
Tmm tekrar teşekkürler İstanbul'a geldiğimde uğrayacağım yanınıza..
Her zaman beklerim_____________________________
-
Merhaba hp 550 marka laptopum yere düştü ve tekrar açtığımda çalışıyor ama ekranında çizgi çizgi mürekkep dökmüş gibi bir görüntü var acaba kırıldı mı eğer kırıldıysa ekran alırken neye dikkat etmem gerekiyor bir de kendim
Z takabilir miyim videosunu izledim çok basit görünüyor lütfen acil yanıt verir misiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İkinci el cam bulabilirsiniz belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nereden temin edebilirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok acil fikirlerinşze ihtiyacım var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- vk film izle
- biostan nasıl çıkılır
- reboot and select proper boot device hatası
- ekran kartı görüntü vermiyor
- disk boot failure insert system disk and press enter
- internet hızlandırma
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler