Şimdi Ara

laptop için ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    i5 işlemci 3gb ram var fakat istediğim verimi alamıyorum ram'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden 2x4gb ram takmayı düşünüyorum.
    girdiğim bir sitede bana bunu önerdiler sizce uygunmudur ve hangi siteden alışveriş yapmalıyım
    8GB Kit (4GBx2)
    DDR3 PC3-10600 • CL=9 • Unbuffered • NON-ECC • DDR3-1333 • 1.35V • 512Meg x 64 • • Part #: CT2336038

• %90 ramle alakalı bir verimsizlik yok. Pek bir fark yaratmayabilir ram değişimi. Hangi konularda verimsizlik yaşıyorsunuz mesela ?
  • bir setup varken 2. bir program açmak imkansız.. google chrome bile açamıyorum. veya bir oyun açıkken simge durumuna küçültüp yeni oyuna girdiğimde de yavaşlıyor bilgisayar. windows update yaparken veya setup açıkken bilgisayar gidiyor sadece o işlemi yapabiliyor diğer herhangi birşey hemen kasıyor
    edit: ram almak yerine ssd alıp içinden çıkan hdd'yide kutuyla bağlayabilirim hangisi sorunumu çözecekse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxXarkantosXxx -- 28 Temmuz 2012; 12:22:25 >
  • SSD alman tabi ki sorununu en aza indirir. Ramle alakalı bir durum değil yazdığın olay. İşlemci ve hdd odaklı bir yüklenme sırasında yaşıyorsun bu sorunu görüldüğü gibi. SSD alırsan daha çok faydasını görürsün, daha az ısınır pc, daha çok pili gider ve çok daha hızlı olur.
  • önceki kullandığım laptopta core2duo işlemci ve 4gb ram vardı fakat bu gibi durumlarda performansı daha iyiydi i5 işlemcinin böyle bir sorun neden yaptığını anlayamadım araştırıyorum bir kaç gündür böyle bir sorunla karşılaşan yok, daha düşük sistemlerle dahi böyle durumla karşılaşan yok laptop'u yeni aldım acaba garantilik bir sorun mu diye düşünmeye başladım
  • Bilmiyorum ancak o durumda 3gb ram'in yetmeme gibi bir durum söz konusu değil. Eğer güç planınız güç tasarruf modundaysa bir kasma yapabilir. Dengeli de tutun öyleyse.
    LAPTOP İÇİN RAM ÖNERİSİ ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram almak üzereyim de uyumlu olup olmamasına bir kere daha bakayım diyordum..Fakat DDR2 800Mhz olan Ram CPU-Z de DDR3 533 olarak gözüküyor ? CPU-Z nin hatalı olma ihtimali var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 GB ram var..1 ram çıkartacağım yerine 2 gb ram takılacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.