Şimdi Ara

Laptop Harddisk Sildim Geri Getiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim. Dell İnspiron 5570 model laptopuma windowsu kurmak için format attım. Format atarken ubuntuyu kaldırmak için tüm sürücüleri sildim. Bir tek ssdyi silmedim. Sonrasında ssdye windowsu yükledim. Her şey tamamdı bir baktım sadece 250 gb ssd gözüküyor bilgisayarda. Bilgisiyar- Yönet - Disk Yönetiminden baktım orda da gözükmüyor. Şu an sanki yok oldu 1 tb harddisk. Bios ayarlarına giriyorum dellin kendi saçma bir biosu var ordan hiçbir şeyi göremiyorum. Bir yardımcı olun lütfen.







  • Format sırasında diski oluştururken oraya mb olarak yazmanız gerekiyordu. disk oluştururken 250.000 mi 1000000 mu yazdınız?
    eğer 250.000 yazdıysanız 250 gb gösterir yönetten görünmüyorsa harddiske birşey olmuş olabilir, windows yanlış kurulmuş olabilir.
  • Aygıt yöneticisinden bakar mısın



    Disk yönetiminden de görünmemesi imkansız hocam ici boş formatlanmamis olsa bile gorunur boş diye

    Partition wizard vb alternatif programlar deneyebilirsiniz,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. cümleten. Açıkçası biraz kafam karıştı açıklamandan dolayı ama az çok anladım sorununu. Kısacası Biosda Boot Menu kısmını bulup oranın bir fotoğrafını atarsan bakar ona göre yardımcı olurum. Eğer hard disk tamamen gitmişse Boot menude görünmez ha eğer format esnasında mb tutarını yanlış girmişsin diye veya başka bir hatadan biçimlendirme hataları vs tarzında hatalardan dolayı kaynaklanan bir sorun varsa boot menude disk görünür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.