Şimdi Ara

Laptop Ekranını Tv'ye Yansıtmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş yerimde kullandığım laptop ekranını, yine iş yeri ağımda wifi ile bağlı bulunan Sony 55xg7077 model Tv'ye nasıl aktarabilirim?

Bilgisayarım kablolu olarak ağa bağlı çünkü çalışan wifi driver bulamadım. Laptop marka ve modeli: Dell inspiron n5010

Görüntü aktarımı için intel Widi teknolojisini kurmayı denedim uyumlu değil hatası verdi.

En kolay şekilde bilgisayar ekranımı ağımda bağlı bulunan Tv'ye nasıl aktarabilirim? yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • sanırım en kolay şekilde win10 ile oluyor.
  • Evet haklısınız fakat benim laptopa ne yaptıysam Win 10 kuramadım. Yükleme tamamlanıp, masaüstü gelecek zaman 'kurulum tamamlanamadı' diye hata veriyor. O yüzden Win 7 de yapabileceğim bir yol arıyordum.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    iso değiştirin. x86 kurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tavsiyeniz üzerine x86 Win 10 indirip kurmayı denedim ama aynı hatayı alıyorum sürekli maalesef. Teşekkürler yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    webcam'i tv'ye bağlamak?
    17 yıl önce açıldı
    Pc 'den apple tv'ye yansıtma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.