Şimdi Ara

Laptop ekranı kırıldı, BIOS ekranını göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. laptopumun ekranı kırıldı bende yaptırmadım ve lcd monitörüm vardı onu bağladım. sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. yalnız bugün format atma ihtiyacı doğdu. dvd rom sürücüsü arızalı olduğu için usb ile format atmak istiyorum. bios ayarlarından boot yapabilmem için USB'yi seçmem lasım. fakat sadece windows login ekranı geldiği zaman monitöre görüntü geliyor. bios u göremiyorum veya laptop açılırken f12 ile boot select yapıncada ekrana görüntü gelmiyor. dolayısı ile formatı başlatamıyorum. bu konuda tavsiyeniz ne olur?

• Aklıma tek bir çözüm yolu geliyor, aynı modele sahip bir laptop bulacaksınız. Hangi tuşlara sırası ile basmanız gerektiğini bir kağıda yazacaksınız. Öyle belki ilgili ayarı yapabilirsiniz ama biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Şubat 2012; 17:19:16 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Aklıma tek bir çözüm yolu geliyor, aynı modele sahip bir laptop bulacaksınız. Hangi tuşlara sırası ile basmanız gerektiğini bir kağıda yazacaksınız. Öyle belki ilgili ayarı yapabilirsiniz ama biraz zor.

disk bölümleme noktasına geldiğim zaman ne yapacam:))
    arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu??ofisteki CRT monitor ilede denedim olmuyorr sadece login ekranında görüntü veriyor
  • Laptoplarda Windows başlamadan bağlantı portlarını tanımadığı için görüntü gelmez. Yapacağınız şey laptop'ın hdd'sini bir başka aynı model laptopa takıp formatlamak. Bu da ne derece makul bilemem.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Laptoplarda Windows başlamadan bağlantı portlarını tanımadığı için görüntü gelmez. Yapacağınız şey laptop'ın hdd'sini bir başka aynı model laptopa takıp formatlamak. Bu da ne derece makul bilemem.

başka sanınız yok hocam .

daha sonra ona herhangi bir bilgisayarda işletim sistemi kur..

harddiski geri tak..

taşınabilir harddisklere işletim sistemi kurma ile alakalı şu sayfaya bakabilirsin

bende de aynı sorun vardı yaptım..

hatta...

ben kendi laptopumda ekran açıkken yaptım bu işlemi... (windows kuruluyken ekran geliyor ya...)

http://sumernimetoglu.blogspot.com.tr/2013/10/harici-hdd-ye-veya-usb-ye-windows-7_9.html
    Laptop'ımın Ekranı Kırıldı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.