Şimdi Ara

Laptop ekran kartı alacağım yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus F8Va marka laptoba sahibim. Sanırım ekran kartım yandı. ( ATI Mobility™ Radeon® HD 3650 )
    Bunun yerine aynı ekran kartını mı almalıyım? 200 tl civarı ekran kartı bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

eger özelliklerine göz atmak isterseniz:

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F8Va/#specifications

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun! Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?
  • İyi olur hocam ben de 5650 kullanıyorum.
  • 3650, 4650 5850 vs. bulmak önemli değil. Önemli olan slotlar uygun mu anakartınıza. Ve en önemlisi bios uyumlumu? Yoksa benim gibi yurtdışından gtx 560m ekran kartı getirip bios sorunu yaşayıp kart işe yaramaz bir şekilde kenarda durabilir.
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • Ozaman iyisimi ben servise gondereyim. Servis de kitlicek ama yabıcak bişe yok.
    Teşekkürler yorumlarınız için
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı alacağım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.