Merhaba arkadaşlar bundan 1.5 ay önce yeni laptop aldım ama sorunum laptopu aldığım zamandan beri var. Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra 5-6 saat sonra genelde oyun oynarken ekran bi anda gidiyor böyle nasıl desem karıncalanır tarza bi görüntü oluşuyor ve cızırtı sesi geliyor yüksek bi şekilde kulaklık taktığım için bazen çok sinir bozucu bi durum yaşatabiliyor bana bu. Sonrasında bilgisayarın güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum tekrar açtığımda normal açılıyor ama biraz yavaşlıyor sanki normalde 20-30 saniye arasında açılan bilgisayar öyle olduktan sonra 40-60 saniye arasında açılıyor. Donanım hakkında detaylı şeyleri bilmiyorum yazılımcı olduğum için. Benim düşüncem RAM den kaynaklandığı arkadaşlar laptop'um stock olarak 4GB ram'e sahip ama günümüzde tatmin etmeyici bi boyut olduğu için ben 8GB daha ekleyerek 12 ye yükselttim bunla ilgili olabileceğini düşünüyorum eğer sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim.Ekran kartı driverlarını yeni sürüm geldiği anda güncelliyorum arkadaşlar driverlar ile problem olduğunu sanmıyorum.