Şimdi Ara

Laptop çòktu gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cep den baglandm şu an.laptop a ne oldu bilmiyorim .normal açılıyor.hatta web sayfasida aciyorum.ama birden kapaniyor sayfa beyaz bir sayfa açılıyor.web sayfası bulunamiyor diye bir sayfa.ve http 404 yazıyor.bunun ne anlama geldiğinde yazıyor ama bir şey yapamıyorum.acaba ne yapmam gerek lütfen bir yol söyleyin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detaylı bir şekilde anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 2 Haziran 2013; 20:22:42 >
  • Resmi
     Laptop çòktu gibi

• Hocam laptop normal açılıyor.masa üstü de geliyor ekrana hatta web sayfasida açılıyor.ama o anda sayfa resimdeki gibi bir hale dönüyor..hata 404 diyor.ne yaparsam yapiyim .bu sayfa gitmiyor

• Güvenli kip denen yöntemle pc yi nasıl açabiliriz

• Güvenli kip denen yöntemle pc yi nasıl açabiliriz

• Bilgisayarın donanımsal bir problemi yok sanırım. Ağ ayarlarını yoklayın olmazsa ethernet driverını tekrardan yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 2 Haziran 2013; 20:49:55 >
  • Hocam ağ ayarlarını gidemiyorum ki sayfa masa üstü açılıyor 10 saniye sonra beyaz ekran geliyor kendiliğinden yani web e girmesende kendi hatayı ekrana veriyor

• Kurulum cd sini koydum sürücüye onu bile gormuyor pc oynamıyor yani.nasıl ise denk geldik ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.