Şimdi Ara

laptop adaptör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bir sorunum var, laptopumun pili yok, laptop sadece adaptörle çalışıyor şekli dışında bilgisayardan farkı yok. Ben soruma geleyim
    bundan3-4 yıl önce adaptör bozuldu adaptörün ucuna çok basılı tutunca çalışıyordu, babam istanbuldan getirttirmişti ki pahalıya mal olmuştu
    şimdi benim bu adaptör yine bozuldu sanırsam arkadaşlar ucunda problem var durduğu yerde kaya kaya çıkıyo, onun dışında bugün açtığımda gayet oturmuş gibi görünüyodu ama açılmadı zorladım ittirdim öyle açıldı. Şimdi ben ne yapayım burdaki sorun nedir? birgün ittirincede açılmıcak diye korkuyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladyexc -- 8 Eylül 2012; 11:41:53 >

• Sorun adaptörden çok , laptobun power jack girişinde gibi görünüyor. Şayet öyle ise cihaza bir tamirci yolu görünür. Adaptör kısmında sorun olduğuna emin iseniz , birçok model adaptör için kablolu soket satılmakta piyasalarda. Resmini çekip koyabilirseniz size ulaşabileceğiniz yer bulmaya çalışalım. Elktronikten anlamıyorsanız şayet herhangi bir elektronikçide 5 dakikalık bir işlemle jack lı kabloyu değiştirtebilirsiniz. Bir de laptopunuzun marka modelini bildirebilirseniz adaptör fiyatlarını da öğrenebiliriz ( ki ben adaptör kısmından sorun olduğunu pek sanmıyorum ).
    Saygılar.
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Wifi sorunu
    7 ay önce açıldı
    Huawei laptop şarj sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.