Şimdi Ara

laptop a kahve döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 dk önce kahve içerken bardağı laptobun üzerine mause pad in yanına koymuştum.dikkatsizlik ya bardağa elim çarpım devrildi ve klavyenin üzerine döküldü.hemen bilgisayarı kapattım ama kapatırken ekran beyazlaştı,adaptörü ve bataryayı çıkarttım ama beyazlık devam etti,birkaç saniye sonra kayboldu.laptobu elimle yan yatırıp saç kurutma makinesiyle tamamen kuruttum.en ufak bir ıslaklık kalmadı -o kadar yüksek ısıya maruz bırakmışım ki tuşlar eriyip yamuldu -sonra bilgisayarı açmaya kalktım ve kapatırken beyazlaşan ekran yine göründü ama sonra normal şekilde açıldı.şu bu bilgisayardan yazıyorum klavyede falan sorun yok.bir kaç video izleyip oyun oynadım ekran kartını denemek için yine bir sorunla karşılaşmadım.sizce işi garantiye almak için teknik servise götürmeli miyim?

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • göndermelisiniz.. siz ne kadar kurutsanızda içeride nem kalmışdır..ve zamanla oksıtlenme yapabılr.. üşenmeyin gönderin açıp komple gözden gecırıp temızlesınler..
  • suan itibari ile çalışsa bile ilerleyen zaman diliminde ürün size sıkıntı çıkaracaktır biran önce gösterirseniz makul bir meblağ ile kurtarabilirsiniz ama problem büyürse meblağda büyüyecektir hatırlamak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dinlerin kitaplarını okuyup anlayana DİNSİZ
    okuyup anlamayana DİNDAR denir.
    Nikola Tesla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.