slm arkadaşlar. laptop almayı düşünüyorum. yalnız özelliklerini neye göre alacağımı bilemiyorum. daha çok oyun oynuyorum, çizim yapıyorum, nette dolanıyorum. nette dolanırken film fln izliyorum bayağı kasıyo pcler. nası bişey almalıyım, ekran kartı mı iyi olacak işlemcisi mi ram mı harddisk mi ekran çözünürlüğü mü hangisi iyi olacak..? bide kalitesi iyi olacak. acer casper fln olmıycak. veya tavsiye ettiniz bi laprop var mı 2000lere kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: hasdriver
slm arkadaşlar. laptop almayı düşünüyorum. yalnız özelliklerini neye göre alacağımı bilemiyorum. daha çok oyun oynuyorum, çizim yapıyorum, nette dolanıyorum. nette dolanırken film fln izliyorum bayağı kasıyo pcler. nası bişey almalıyım, ekran kartı mı iyi olacak işlemcisi mi ram mı harddisk mi ekran çözünürlüğü mü hangisi iyi olacak..? bide kalitesi iyi olacak. acer casper fln olmıycak. veya tavsiye ettiniz bi laprop var mı 2000lere kadar?
HP TCR 4530S A1D17EA i5-2430M 4GB 640GB 15.6LIN 1GB Notebook
1200-1300 TL civarında bi fiyatı var bahsettiğin işlemler için 2000 tl çok fazla bence bu cihaz çok rahat işini görür
quote:
Orijinalden alıntı: dakikadagol
HP TCR 4530S A1D17EA i5-2430M 4GB 640GB 15.6LIN 1GB Notebook
1200-1300 TL civarında bi fiyatı var bahsettiğin işlemler için 2000 tl çok fazla bence bu cihaz çok rahat işini görür
+1905
özelliğine göre fiyatı gayet uygunmuş
bunlar arasında karar veremiyom. hepsi birbirine benziyor. işlemci numarası farklı. ekran kartı farklı. harddisk dönüş hızı farklı, bu okadar önemli mi. bunlar arasında hangisini tavsiye edersiniz
nasıl bir seçim yapmalıyım bunla arasında. benimde aklımda bunlardan biri vardı. oyunları kaldırabilecek bişeyler olsun istiyorum. pes 12 oynuyorum mesela