Şimdi Ara

LAPORTA'NIN AÇIKLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Laporta: "Barça'ya bir şartla dönerim"

Joan Laporta, Katalunya'nın bağımsız bir devlet olması halinde yeniden Barcelona başkanı olabileceğini söyledi.

11 Eyl 2012 17:51:00

Barcelona'nın eski başkanı Joan Laporta, Katalunya'nın bağımsızlığına kavuşması halinde yeniden kulüp başkanı olma hevesini taşıyor.

2003 yılında göreve geldiği Barça'yı içinde bulunduğu krizden kurtaran Laporta, başkan olduğu dönemde 4 lig şampiyonluğunun yanı sıra, 2 adet de Şampiyonlar Ligi zaferi tatmıştı.

Nacio Digital'e konuşan Laporta, Katalunya'nın bağımsızlığından yana tavrını sürdürürken "Bir gün, bağımsız bir Katalunya'da Barcelona başkanlığı yapmayı isterdim. Benim zamanımda La Liga'da, Şampiyonlar Ligi'nde, Süper Kupa'larda, Dünya Kulüpler Kupası'nda şampiyonluklar yaşadık. Mevcut başkanın bu ideolojisi sürdükçe, taraftarlar gerçeği anlayacaklardır." şeklinde konuştu.

'Bir kulüpten daha fazlası' sloganına sahip olan Barcelona, birçok Katalan tarafından Katalunya'nın milli takımı olarak görülüyor.

Kaynak goal.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 11 Eylül 2012; 20:18:50 >

Orijinalden alıntı: Menanty

Hem Katalunya diye bir devlet olacak hemde yine İspanya liginde mi oynayacaklar? Yoksa kendi liglerini kuracak cesaretleri olacak mı?

Öyle bir cesaretleri olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steady as she goes..
  • Real madrid'li futbolcularimiz ispanya milli takimi olarak yine havalarini alir katalonlarin. Dert degil.

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hem Katalunya diye bir devlet olacak hemde yine İspanya liginde mi oynayacaklar? Yoksa kendi liglerini kuracak cesaretleri olacak mı?

monaco da prenslik ama fransa da oynuyor?

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

monaco da prenslik ama fransa da oynuyor?

fransa'da her bölgenin iç yönetimi ve bayrağı fransa'dan ayrı. sadece monaco'ya özel bir durum değil.

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Sonra ben konuda Katalanların ne olduğunu yazdığımda sadece taraftar falan diyorlar. Özerk diyorlar bilmem ne. Adamlar baştan aşağı ofsayt.

Ben genel olarak futbolun evrensel bir spor dalı olduğunu siyasi ve diğer konularla karıştırılmamasını istiyorum ama Katalanlar iyice kendilerini birşey zannetmeye başladılar.Yok Barcelona'yı Katalanlar milli takım olarak görüyorlarmış falan filan.

LAPORTA'NIN AÇIKLAMASI

Böyle konuşacaklarına gidip Katalan ligi kurup orda oynasınlar o zaman
    Laportada ayrı birşey zaten iyi kulübü bir bataktan çıkardı onun yüzünden Barcelona borç batağına girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 12 Eylül 2012; 15:36:51 >

• ne diyo bu le porta

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.