Şimdi Ara

Lap Top Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç saat önce başladı bu problem. Şarjdayken kullanıyordum laptop'ı , bataryası da takılı durumda yani. Birden lap top üzerindeki şarj ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı. Farklı prizlerde de denedim fakat sorun düzelmedi. Bilgisayar kapalıyken şarj ışığı sabit ama power tuşuna basıp açtığımda problem başlıyor. Anlamadım gitti. Umarım laptop kaynaklı bir sorun değildir. Birden bire olmasına çok şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Bir kaç saat önce başladı bu problem. Şarjdayken kullanıyordum laptop'ı , bataryası da takılı durumda yani. Birden lap top üzerindeki şarj ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı. Farklı prizlerde de denedim fakat sorun düzelmedi. Bilgisayar kapalıyken şarj ışığı sabit ama power tuşuna basıp açtığımda problem başlıyor. Anlamadım gitti. Umarım laptop kaynaklı bir sorun değildir. Birden bire olmasına çok şaşırdım

Hangi renkte yanıp sönüyor. Laptop marka model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eni Vici Vokke

quote:

Bir kaç saat önce başladı bu problem. Şarjdayken kullanıyordum laptop'ı , bataryası da takılı durumda yani. Birden lap top üzerindeki şarj ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı. Farklı prizlerde de denedim fakat sorun düzelmedi. Bilgisayar kapalıyken şarj ışığı sabit ama power tuşuna basıp açtığımda problem başlıyor. Anlamadım gitti. Umarım laptop kaynaklı bir sorun değildir. Birden bire olmasına çok şaşırdım

Hangi renkte yanıp sönüyor. Laptop marka model nedir?

Turuncu renkte yanıp sönüyor. Asus N53J

Bir de servis peşinde koşmak istemiyorum

• Ne yapacağım yahu
  • Peki prizden çıkarttığın zaman batarya ile çalıştırabiliyor musun? Yani batarya boş durumda mı yoksa batarya ile çalıştırabiliyor musun?
  • quote:

Peki prizden çıkarttığın zaman batarya ile çalıştırabiliyor musun? Yani batarya boş durumda mı yoksa batarya ile çalıştırabiliyor musun?

Hocam şu anda batarya ile çalışmakta. Ama bitmek üzere şarj. Ne yapacağım bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Peki prizden çıkarttığın zaman batarya ile çalıştırabiliyor musun? Yani batarya boş durumda mı yoksa batarya ile çalıştırabiliyor musun?

Hocam şu anda batarya ile çalışmakta. Ama bitmek üzere şarj. Ne yapacağım bilmiyorum.

Batarya ile prize takılıyken çok kullanmışsınız sanırım. Laptop ne zamandır sizde?
  • quote:

quote:

quote:

Batarya ile prize takılıyken çok kullanmışsınız sanırım. Laptop ne zamandır sizde?

1.5 yı oldu alalı. Bataryasız sadece adaptöre bağlıyken de çalışmıyor malesef. Sanırım anakart ile ilgili bir problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 19 Temmuz 2012; 9:13:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 yı oldu alalı. Bataryasız sadece adaptöre bağlıyken de çalışmıyor malesef. Sanırım anakart ile ilgili bir problem var.

Peki adaptör ve batarya takılıyken şarj edebiliyor musunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki adaptör ve batarya takılıyken şarj edebiliyor musunuz ?

Sürekli yanıp sönmekte olduğu için edemiyorum. Bilgisayar kafayı yemeye başlıyor zaten taktığım anda. 1 saat önce birden oyun oynarken kasmaya başladı bir baktım yanıp sönüyor sürekli. Ne olduğunu anlamadım. Ne yapsam da bilmiyorum. Bulunduğum yerde Asus yetkili servisi nerde var onu da bilmiyorum.

• Sorunun tam olarak nerede olduğunu anlamadım başımada gelmedi bir şey söyleyemeyeceğim fakat eğer şarj edemiyor, ve sadece adaptör takılıyken çalıştıramıyorsanız farklı bir adaptör deneye bilirsiniz. Sorun anakartlık birşey gibi görünmüyor. adaptör veya batarya sıkıntısı gibi. Garantiside devam ediyorsa teknik servisine göndermeniz en mantıklısı. Sitesinden müşteri hizmetlerine ulaşıp öğrenebilirsiniz. kargolayadabilirsiniz.
  • Net olarak yazayım :

Bilgisayar kapalı ve batarya takılıyken , şarj ışığı sabit. Şarj ediyor gözüküyor

Bilgisayarı açtığımda ise yanıp sönmeye başlıyor.

Bataryasız çalıştırdığımda ise başlatılıyor gibi oluyor 1 saniye içinde hemen kapanıyor daha ekran bile gelmeden.
  • quote:

Net olarak yazayım :

Bilgisayar kapalı ve batarya takılıyken , şarj ışığı sabit. Şarj ediyor gözüküyor

Bataryasız çalıştırdığımda ise başlatılıyor gibi oluyor 1 saniye içinde hemen kapanıyor daha ekran bile gelmeden.

Adaptör ile?
  • quote:

quote:

Net olarak yazayım :

Adaptör ile?

Anlamadım ?

Adaptör 3 durumda da takılı zaten.

Bilgisayar kapalı iken şarj oluyor gözüküyor , adaptör takılı iken. Bilgiasayarı açtığımda ise yanıp sönüyor kafayı yiyor , bataryasız adaptör takılı iken ise başlatmamla kapanması bir oluyor. Servise kargolamak da istemiyorum. Umarım adaptör kaynaklı bir problemdir.

• Öyle gözüküyor. Normal şartlarda bir şekilde açabiliyorsunuz sonuçta. Adaptörde sıkıntı var sanırım. Ama boşa masraf yapmamak için en yakın yetkili servise gitmenizi öneririm
  • Adaptörde daha önce de sıkınıtı olmuştu alırım bir tane. Kocaeli'nde yetkili servis yokmuş İstanbul'da varmış en yakın. Asus'un böyle olduğunu bilsem almazdım.
  • Servise yolluyorum yarın. Sorun ana kart kaynaklı.
  • quote:

Servise yolluyorum yarın. Sorun ana kart kaynaklı.

Bu anakartlar ne cektiriyo bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.