Şimdi Ara

Lansmandan iphone 7 alacağım(alanlar duygu düşünçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sefer kafaya koydum. 7 lansmandan alacagım. ama bu zamana kadar hep S serilerini kullandım. acaba bende bir yıkılma ruhsal bir sıkıntı ya da kayıp yaşarmıyım.

sizce alınır mı. para mühim değil.

• Para mühim değilse her sene değiştirin zaten ancak ben olsam 10.yıl için seneyi beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 10 Ağustos 2016; 12:31:33 >
  • rtnkara kullanıcısına yanıt
    Sakın almayın psikolojiniz bozulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayattan zevk almamaya başlar her gün kafanızı duvara vurur 7 farklı ilaç kullanır ve 3 farklı psikologdan destek almak zorunda kalırsınız. Sakın böyle bir hataya düşmeyin dünyanın sonu olur aman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansmandan al pişman olmazsın , Her sene yenisini al , eskisini satarsın .
  • Alamazsın kardeşim yedirmezler sana her babayiğidin harcı değil iphone 7 almak hemde lansmanda

• Hocam bu 10. yıl sevdası nedir? Mantıken bu telefon zaten 10. telefonu adamların
    2007 iphone 2g
    2008 3g
    2009 3gs
    2010 4
    2011 4s
    2012 5
    2013 5s
    2014 6
    2015 6s
    2016 7

Hani 2017 ye girerken 7 çıkıyo, 2007 martta ilk telefon çıktı. 10. sene zaten iphone 7 oluyo

20 den 30 a kadar kaç sayı vardır diyince 10 demek gibi oluyo bu 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: rtnkara

bu sefer kafaya koydum. 7 lansmandan alacagım. ama bu zamana kadar hep S serilerini kullandım. acaba bende bir yıkılma ruhsal bir sıkıntı ya da kayıp yaşarmıyım.

sizce alınır mı. para mühim değil.

yine şaka gibi bir konu ve cevabı baştan belli;

ruhsal sıkıntınız öyle başınıza vurur ki, bilinçaltınızı başkaları kontrol ediyor sanabilirsiniz. Yıkıcı etkisi ile kendinizi kaybedersiniz. Etrafa sarmaya başlarsınız. Öyle ki gün gelir en yakınınızı bile tanımazsınız. Bu esnada kendi benliğinizi kaybeder, ararken de derbeder olursunuz.

La havle vela kuvvete... hem para sorun değil yazmışsınız, hem de nelerden çekiniyorsunuz! Bence öncelikle bir psikiyatriste görünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.