Şimdi Ara

Laneyi nasıl kontrol ederim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laneyi neye göre iticeğiz veya donduracağız , dondurmak için ne yapmalıyız bilgi verirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Izle anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerrohero -- 7 Şubat 2017; 11:35:54 >
  • Midde oynuyorsan en önemli şey lane i nerde tuttuğun

Minyonlara ne zaman vurduğun rakibi ne zaman dürttügun bunlari yazmak anlatmaktan zor en baştan değinelim

Minyonlar geldi birbirlerine vurmaya basladi rakip oyuncu minyonlara bitane vursa dahi o lane sana itilmeye başlanmış durumda

Ayni sekilde sende bitane vurursan sen lane i itiyor duruma gelirsin

Rakibin 5 minyonu senin 4 minyonun varsa yine o lane sana itilir önemli olan wave senin kulene yakin biyere gelirse durdurmak

Mesala rakibin 3 minyonu canli senin 1 rakip minyonlar seninkini kesiyorken adam lasthit atti 3 minyon lane de kaldi orda gelecek olan yeni minyon dalgasiyla kendi tarafinda lane i dondurabilirsin

Tf viktor la bunu çok kolay yaparsin oynamadi sıkıcı gelebilir ama lane kontrolünü öğrenince hosuna gider

Derecelide ekko geldi karsima tf oynuyorum adam q spamliyor minyona sürekli ittiriyor du ben de 2 minyon kalincaya dek q atiyordum sonra donduruyordum yaklastirmamaya calisiyordum minyonlara zaten dopa izle biraz çözersin mantığı adami uzun zamandir ben izliyorum ondan kaptım bunları

Lane dondu 3 minyon la dondurdun diyelim

Bundan sonra işler tersine dönüyor sen bu sefef lane i itmeye başlıyorsun arkadaki gelecek minyon dalgasi ile beraber bu durumda rakibi ufak ufak dürtüyorsun o senin minyon dalgan 3 tane dalgayl beraber rakip kuleye yolluyorsun 13-15 arasi minyonla rakip zaten alamaz bu durumda onlari almaya kalkarsa kafasina kafasina vur

Bu durumda flash in felan varsa vur

O minyonlari aldirmmak daha önemli çünkü seninle esit hale geliyor takasa zorlamalisin adami

Laneitme zamani:

Rakibi kestin diyelim jungle la beraber

Minyonlari iteceksjn sonra base aticaksin rakip kule senin minyonlarini alicak karşındaki oyuncu ise alamicak ölü oldugu icin yetisemicek yetissd bile 2tane felan alabilir max

Hizlica ittikten sonra base atarsin

Bi durum daja var rakibinin cani azdir manasida azdir takas yapamiyacak durumdadir o zaman minyonlari hizlica itersin ormanina felan dadanirsin o kule altinda farm yaparken sen 6 minyon uda almış olursun

Diyelim ki adamin cani az manasi az base atti iste bu durumda sende base atmalisin yada hizlica pushlamalisin kuleye yedirtmelisin minyonlari

Base atarken lanedeki minyonlari saymalisin rakibin 5 senin 6 minyonun varsa o minyon dalgasi rakip kuleye yaklaşır ve bu durum iyi olmaz ssnin için

Yapman gereken rakibin 1 minyon fazla olduğu zaman base atmalısın ki ortadaki minyonlar ssnin kulene yaklaşın rakibin minyonlari alamasin

Aklima bunlar geliyor

https://m.youtube.com/channel/UCnqHplLlkSc7HZW-QwrPFfw

Dopanin günlük oyunlarinin paylaşıldığı bi kanal

• Yukarıda güzel bilgiler verilmiş ben de bir eksta bilgi vereyim. Solo lanelerde rakibiniz sürekli trade yapmaya çalışıyorsa, saldıracağı zaman bunu fark edip karşı minyonları hızlıca kesmeye çalışın. Minyon üstünlüğünü yakalarsanız ilk seviyelerde hemen hemen tüm tradeleri kazanırsınız çünkü minyonlar çok vuruyor ilk levellerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=kQepHyx6Zrs

Burada Türkçe bir video var da bu lane kontrolü minyon kontrolü işleri 2-3 dakikada öğrenilecek işler değil.İngilizcen varsa bildiğim kadarıyla uzun rehberler var bu konu hakkında

solorenektononly'nin de top lane kontrolü serisi olacak ona da bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 7 Şubat 2017; 12:55:44 >
  • Yararlı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortada kalabalık minion dalgası varsa adama yaklaş, düz vuruş at tüm minionlar sana saldırmaya başlar, sonra çalılara gir. Böyle olunca 6-7 minion aynı anda tek miniona saldırmaya başlıyor, ve otomatikman lane sana doğru pushlanıyor. Genelde yapıyorum bunu tilt oluyorlar nasıl hep senin tarafında diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten genelde hepsi denilmiş ama büyücü yani en arkadaki minyonları kesersen diğerlerine lasthit yapsan bile itmiş olursun lane'i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.