Şimdi Ara

Lanet sosyal :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar hukuk icin hazırlanan mezun tm ogrencisiyim. Gecen sene ygs sosyalden o kadar calistigim halde 19 net yapmistim bu sene de bu durumdan korkuyorum fem bolum denemeleri 27-28 geliyor ama yeterli degil gecen sene daha cok yapiyordum bu sene dershaneye gitmedigimden dahada kotulestim. Ygs tr ve matim ortalama bi tmciye gore iyi ama bu sosyal bni bnden aliyo yok mu sunun en azinda 33~34 yapabilecegim bi yontemi hukuk tm3 e gecti sosyalin onemide bi hayli artti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 15 Ocak 2015; 12:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya sosyalin bir sorusu lys matin 1 sorusunami denk geldi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

Ya sosyalin bir sorusu lys matin 1 sorusunami denk geldi ?

Yok ygs matla sosyalim farki kalmadi ikisininde yuzdesi ayni oldu

• durumlar aynı
  • Yani ygs mat ile sosyal ayni puano veriyor oylemi? :S

• benim sıkıntım felsefe de bilgi sorusu gelirse nasıl yapacağım diye korkuyorum
  • Sorularda derin düşünme.

• quote:

Yani ygs mat ile sosyal ayni puano veriyor oylemi? :S

Aynen oyle matin avantaji kalmadi 35 sosyal yapan her turlu veriyo elime

• Hocam benim tavsiyelerim şunlar: coğrafyada bol tekrar yap ve bol soru çöz.YGS tarihe gelirsek fem simetriyi al önemli bilgileri kendince belirle bir deftere not et.Birde kesinlikle felsefeyi ihmal etme çoğu tm felsefeyi sallamıyor.Gel gör ki tmciler ygs de felsefede patlıyor.Felsefe adınada tarihte dediklerimi yap(Fem simetri yeter).SOSYAL NETLERİMİ sorarsan 35+.

• 15 tatili bicilmis kaftan dostum sosyal icin.Al konu anlatim kitaplarini yaninada 2 test kitabini.15 gunde bence buyuk ölçüde halledilir.

• İyi olmus ozmaan :D

Bende 27-30arasindayim hep sosyalde
    Genelde hep felsefe yanlis.cikiyor.:(

• anka126 kullanıcısına yanıt
    İnan bilgi daha kolay geliyor.ama o yorum isteyen sorular yokmu beni benden aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SaidHalimPaşa

Hocam benim tavsiyelerim şunlar: coğrafyada bol tekrar yap ve bol soru çöz.YGS tarihe gelirsek fem simetriyi al önemli bilgileri kendince belirle bir deftere not et.Birde kesinlikle felsefeyi ihmal etme çoğu tm felsefeyi sallamıyor.Gel gör ki tmciler ygs de felsefede patlıyor.Felsefe adınada tarihte dediklerimi yap(Fem simetri yeter).SOSYAL NETLERİMİ sorarsan 35+.

Isin ozu o kdar ugrasmak istemiyorum gcen sene ygs fena degildi lys de batirdim ygs sosyal 27~28 gelse bile is gorur ama sinavda dusuyor bu ygs ye calismak istemiyorum konulari az cok biliyorum

• quote:

İyi olmus ozmaan :D

Bende 27-30arasindayim hep sosyalde
    Genelde hep felsefe yanlis.cikiyor.:(

Szelciler icin iyi sayisalcilar icin kotu ama olsun matematik iyidir celiski 0 mis gbi gecen sene 10 sosyal sorusu tartismaliydi denemeler de 32~33 geliyordu bnimde ama szelin ucu acik

• quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

quote:

Hocam benim tavsiyelerim şunlar: coğrafyada bol tekrar yap ve bol soru çöz.YGS tarihe gelirsek fem simetriyi al önemli bilgileri kendince belirle bir deftere not et.Birde kesinlikle felsefeyi ihmal etme çoğu tm felsefeyi sallamıyor.Gel gör ki tmciler ygs de felsefede patlıyor.Felsefe adınada tarihte dediklerimi yap(Fem simetri yeter).SOSYAL NETLERİMİ sorarsan 35+.

Isin ozu o kdar ugrasmak istemiyorum gcen sene ygs fena degildi lys de batirdim ygs sosyal 27~28 gelse bile is gorur ama sinavda dusuyor bu ygs ye calismak istemiyorum konulari az cok biliyorum

Hocam yanlıs anlama fakat ne kadar ekmek o kadar köfte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

quote:

Hocam yanlıs anlama fakat ne kadar ekmek o kadar köfte.

2 kez calistim konulara ama bi sozelci gibi surekli yazarak calisma sansim yok sozel dersler nankordur fazla guvenme gecen seneki konulara bakarsan anlarsin

• vay be gecen yıl tmlerin cözemedigi tarih (bilgi)sorularını cozerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni durum. tr mat 35 civari geliyor. sosyal 30 bile olmuyor. ozellikle de tarih batiriyor beni. sosyale calistigim kadar fen calissaydim daha yuksek yapardim belki.

• aynen son denemede 30/9 yaptım bi baktım tarih 5 yanlış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.