Bildirim
Lanet olsun böyle kadere

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yaş kaç hocam
-
Seneye lise bitiyor boş boşuna ömrüm gitti zaten kaç senedir sınava sokup durdular elde var 0 hicbirsey hayatıma katkısını sağlamadı okul ,liseden sonra da mecbur işe giricegim. Üniversite de hayatımı karartamam 4 sene daha, sonra boş boşuna değersiz bir para için ömür boyu çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Haziran 2024; 14:17:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
köyde bişiler üretip yurtdışına satın hocam
-
Fındık dan da birşey gelmiyor ki hocam zararına topluyoruz.. köyde yaşasan işçi sokmazsin da kendi imkanların ile toplarsin zaman çok sıkıntı oluyor.. işçileri sokup 2 günde bahçeyi kurtarıyoruz 60-70 bin TL verip zarar ediyoruz.. bize kalan 20 bin
fındık toplama makinesi yokmu
-
Yok hocam 4 kişi topluyoruz bahçeyi babaanne yaşlı zaten 60 yaşında zar zor topluyor annemde yemek yapıyor bahçeye çok sık giremiyor kız kardeşim de evde yatıyor benden 3 yaş küçük, babamla ben kalıyorum çoğu zaman ben de çuvalları filan hizaya getiyorum. İşçi olmasa işimiz yaş. Ama çok para kaybediyoruz işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 30 Haziran 2024; 14:29:38 >
bal iyi kazandırıyomuş hilesiz bal üretsen arı vs alıp kilosu binlerce tl imiş
-
Köyde yaşasan yapılabilecek alternatifler arasına giriyor hocam ama İstanbul'da durmamızın sebebi ekonomik sebepler. Bir sürü borç var köyde imkan yok çok erken kalkıp dağların eteğinden çarşıya gidipde servise binip 3 saatlik işyerlerine git oda çok sıkıntı.. şuan mecbur İstanbul'dan devam .. ama gönül isterdi ki borçlar olmasa git köyde yaşa.. temiz her taraf dağlık yeşillik.. ama mecbur hayat olmadığı için Türkiye'de çalış babam çalış. Borçları da borç açıp kapatıyoruz
Ufaklık boş ver sen şimdi latte içmeyi hayat çok daha büyük bir ülkü için yaşanması gereken gerçekliğin ta kendisidir. Kendini her konuda geliştirmeye çalış ve tefekkür et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acil sanayi işine gir gelecekvar
-
Milleti para var diye hep çıraklık tan sanayi, inşaat gibi sektör alanlarına yönlendiriyorlar bir gün parasal olarak onlarda sıkıntısal bir duruma girilcek
Ama liseden sonra iş bulamazsam alanimla ilgili bir yer büyük ihtimalle tek çare orası olucak zaten liseden mezun olduğumdan daha 17 yaşında filan olucagim.
ABD veya Danimarka'da Doğup Latte Kavheni Yudumlaman Gerektiğini kim söyledi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amoklavin bid 1000 mg diş iltihabı için kullanılır mi
- neden ben sorusuna cevap
- ofluların kökeni
- efexor kullananlar mutlaka baksin
- kızılaydan kent park"a nasıl gidilir
- zara indirim ne zaman 2025
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- bim para sayma makinesi markası
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X