Şimdi Ara

lanet olasi frekans denemesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ygs ye girmeden önce son 1 deneme çözeyim, iyi geçsin gzel bir moralle gireyim dedim. tr, sosyal iyi gitti. matematige bir basladim... baslamaz olaydim. öncullu bir karmasik sayi sorusuyla baslatmislar denemeyi. çok zekice (!). diger denemesine baktim, sacma sapan bir K= 1 + 11 + 1001 + 100001 + 1000001 + 100....00001 sayisinin son 3 basamagi bilmem neyse rakamlari toplami kactir gibi sacma sapan bir soruyla baslamislar. lan 2010 - 16 butun ygsleri çözdm, 1/2 - 1/3= ? tarzinda baslamayan matematik görmedim. zor soru mu sorcan? sor abicim tamam da git bu karmasik soru sayisini zahmet 25. soruya koy. zaten ygs mufredatina yeni girmis. 1.soruda ne isi var? git 16. soruya koy. sorulari yazip rastgele mi diziyolar anlamadim ki. 4. soruya problem koymuslar. 2. soru mutlak deger sorusu. kafayi yedim biraktim. ygs den önce son denemeyi yarin çözcem anlasilan.



  • Bende geçen çözdüm o denemeyi karmaşık zor değildi ama zor sorular vardı mesela o dediğin 1+11 sorusu gibi ama benim sinir olduğum çözümleri cevap d ise çözümü a,b,c,e değildir cevap d dir demesi neredeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybars78 kullanıcısına yanıt
    hocam soruya zor demedim ki. bir denemenin karmasik sayiyla baslamasi, mutlak deger + problemle devam etmesi sacma dedim.
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma reis yanlış anlamışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.