Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.526
Cevap
81
Favori
255.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam.

    lpg işletirken verilen belgeler ıslak imzalı mı olacak ? yoksa pdf şeklinde ya da fax şeklinde yollansa oluyor mu(uzaktayım) ?

    teşekkürler.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Faks olmaz elbette. Ayrıca ıslak imzalı olması gerekiyor diye hatırlıyorum, ama elektronik imza ile imzalanmışsa da olur.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    evet hocam , ıslak imzalı olacakmış.

    saolun :)
  • Merhaba. Renault Symbol 1.2 2012 fabrikasyon LPG li aracımın LPG ayarı için beyne giriş yapılamıyormuş. Daha doğrusu sadece Renault yetkili servisi giriş yapabilir beyne dediler, Ankara daki 3 farklı Renault servisini aradım, hepsi "biz LPG li araçlara bakmıyoruz" diyor, ee bu araç fabrikadan LPG li çıktı nasıl bakmıyorsunuz diyorum diğer servislere sorun onlar bakar diyor, hepsi birbirine atıyor. Bakan yok!!

    Özel Landi servisi de beyni çıkarıp yeni beyin takalım diyorlar 300-400₺ ye,ne saçma iş Renault'un yaptığı. Kimse girmesin diye, herhalde Fransa ya göndereceğiz arabayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGES38 kullanıcısına yanıt
    Aracınıza Landirenzo kiti takılı ise Landirenzo Ankara Bölge bayii 0312 387 52 64 numarayı arayıp durumu anlatın. Onlar çözüm bulacaktır.
  • benzer sorun bende de var araç symbol 1.2 fabrikasyon düşük devirde lpg de tekliyor .Ankara da nereye gidelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz06hasan Y kullanıcısına yanıt
    Ya enjektörler ya da ateşleme bobinlerinde sorun var. Başıma geldiği için söylüyorum belki de her ikisinde de sorun olabilir. Landirenzo bayilerinin linkini ekliyorum. Ankarayı seçip altta açılan listeden seçim yapabilirsiniz.https://www.olgunoto.com.tr/bayiler
  • tamam teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aracımda landirenzo plus kit takılı, regulator arızası nedeniyle servise gittim yenisini takacakken şuan kampanya olan bir kitten bahsettiler 2500 hersey dahil fiyatı. Bize biraz daha verip kampanyadan faydalanmamız konusunda tavsiyte verdiler lpg 2014 te takılmış, enjektör ve ecu da olası bir arıza da yuksek meblalarda rakamlar cıkacagı için boyle bir tavsiye oluştu. Sizin fikrinizi sormak isterim.

    1. secenek regulator değişimi + bakım 800 TL (1 yıl regulator garantisi)
    2. Secenek kampanyalı montaj tank haric 2000 (2 yıl kit garantisi)

    Teşekkürler.
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen sizin maddi gücünüze ve tercihinize kalmış. Enjektörleriniz sağlamsa sadece regülatör değişimi en mantıklı olanı. Ama enjektörleriniz birbirinden farklı hızda çalışmaya başlamışsa, yeni kit almak yerinde olur.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında belki regulator tamiri ilede bir sğüre aha zaman kazanılabilir gibi ama malum 6 yaşında bir sistem ve cok iyi bakılmadı. Yıpranmış olası diğer parcalarında arızası daha maliyetli olabilir tabi bu bir olasılık.
    Bunun dışında merak ettiğim diğer mevzu şuan takılı olan omegas plus ile evo kit arasındaki fark. Yeni sistemi takmak attan inip eşeğe binmek olur mu?
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda da omegas kiti 10 yıl önce takıldı. Şimdiye kadar 1 defa regülatör ve 1 takım enjektör değişimi yapıldı. Omegas kiti Evo kitine göre daha fazla performans sunuyor ama malum enjektörleri de rastgele, her yerden gaz alınması ya da, katkılı otogaz sebebiyle çabuk arızalanıyor. Evo kiti de maksimum tasarruf sağlıyor. Fayda/maliyet değerlendirmesini yaparak sisteminizi değiştirebilirsiniz elbette. Benim tavsiyem, regülatörü değiştirip mevcut sisteminizle devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 18 Ağustos 2020; 11:44:41 >
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler, orjinal olarak değiştirmeye kaltıgınızda regulator 700 enjektör 1500 ecu 2500 civarında omegas plus için. Ben ecu ya bir müşteri bulunca EVO kite geçiş yaptım. Artık enjektörüde koyarım 2. ele ordanda bir tasarruf yaparsam sistemi ucaza yenilemiş olucam. Performans önceki kite göre bence daha iyi gibi bakalım uzun kullanımda göreceğiz.
  • ustam malesef verdiğiniz Landirenzonun yetkili servisi şifre var reno yetkili servisine gidin dedi. bu nasıl iş anlamadım .Başka bir markada bunu duymadım çok kötü bir durum ayar ve arıza tespit şifre yüzünden olmuyor. söküreceğim galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz06hasan Y kullanıcısına yanıt
    Ankara'daki yetkili servise gidin ve durumu anlatıp, İstanbul genel merkezi arayarak bu konuda yardım istesinler.Çünkü tüm bilgiler genel merkezde tutuluyor diye tahmin ediyorum. Onlar uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirler. Eğer bu da çözüm olmazsa o zaman sadece ECU değişikliği ile şifre derdinden kurtulursunuz.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar telefonda bile yardımcı olmuyorlar Bir de gidip ayaklarına mı yalvaralım Ben böyle bir şey görmedim adamlar gidin diyor Renault yetkili bayiinde yaptırın diyor. Biz anca parça değiştiririz diyor ayar falan yapamayız diyor Demek ki neymiş yerli üründen başka bir ürün almayacaksin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz06hasan Y kullanıcısına yanıt
    İstanbul genel merkezi aradınız mı? Onlar bu şekilde cevap vermezler. Çünkü anlaşmayı yapan LPG tarafı Türkiye'de Olgun Oto. LPG sisteminde oluşacak herhangi bir ayar durumu, sadece Landirenzo servislerinde yapılabilir. Renault yetkili bayisi veya servisi LPG sistemine dokunamaz bile. Araçlar sıfır olarak Landirenzo servisine geliyor, orada LPG sistemi takılıyor ve satılacakları showroomlara gidiyor. Siz İstanbul merkezi arayın, aracınızın marka model ve üretim yılına göre o dönemde LPG dönüşümüne hangi Landirenzo servisi yetkilendirildiyse öğrenirsiniz. Ya da ECU şifresini isteyin. Mutlaka bu problem çözülecektir.
  • #Landirenzo_Destek merhabalar. 0.9 tce clio4 aracim icin landirenzo omegas obd kit taktilar. Merak ettigim bir kac konu var. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum aracim daha sifir 900 km.

    1- landirenzoda olgun lpg afr ayari yapmiyor. Afr ayari istiyorsan landirenzoyu skkturecekson dedi firma bana. Dogrumudur cok merak ediyorum. Sadece rolantide ayar yapildi.

    2- aracim turbo benzin. Yuksek devirde yani 3 bin devirden sonra devirlenmesi lpg de yavas. Gaz pedali hamur gibi oluyor. Benzine aliyorum tabiri caiz ise roketliyor diyebolirim. Yani pedal basmaya tepki veriyor. Bu lpg ayarindanmidir. Yoksa yuksek devirde benzin takviseyi acik secenegi aktif oldugundanmidir.

    Su an lpg sistemjnden memnun degilim. Benzin gibi gidecek diye taktigim icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    Eğer yeni nesil lpg ECUlarında otomatik AFR ayarı yapma yeteneği yoksa (olduğunu sanmıyorum) ustanız sizi başından savmış, ya da bu ayarı yapamadığı için sizi geçiştirmiş. Sadece rölantide yapılan ayar yetersizdir. Aracınızı 3500 devirde sabit tutup, far, klima, teyp vs. hepsi açıkken ayar yapılması gerekiyor. Çünkü yüksek devirlerdeki benzin hava karışım değerlerinin LPG için ECUya kaydedilmesi gerekiyor. Aracınızın motor hacmi küçük olduğu için sanırım usta buna gerek görmemiş ama büyük bir yanlışlık yapmış. O ustaya bir daha gitmeyin bence. Başka bir usta bulun onunla istişare edin ve gerekli ayarları onunla yaptırın. AFR ayarı yapmayı bilmiyorlarsa, İstanbul genel merkezi arayıp yardım istesinler, onlar uzaktan bağlantı ile yaparlar. Benim aracımda da bu şekilde yapmışlardı.
  • cevap için teşekkürler. aracı mecbur aynı yere götürmem gerekiyor. hem aracın garantisi hem de landirenzo nun garantisi için. landirenzo merkezi aradım. afr yapmıyoruz dediler. ama gerekirse yol ayarı yapılır dediler dolayısı ile çelişme başladı benim açımdan. o yüzden bir landirenzo yetkilisinden net cevap almayı umuyorum. aracı benzinde rampada çok güzel devirleniyor. ama lpg de özellike 3 bin devirden sonra sanki takılıyor gitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.