Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.526
Cevap
81
Favori
255.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sinsinyasin S kullanıcısına yanıt
    Radyatör fanı sesidir. Radyatör fanları motor suyunun sıcaklığına göre otomatik devreye girip çıkarlar. Duyduğunuz ses radyatör fanının sesidir.
  • SLM sorum landi renzo yetkililerine servislerde direkt enjeksiyon 170 bg sd motor opel insignia için karma sistemde benzin tüketimini düşürecek bir yazılım verileceği söylenmişti kasım gibi gelir denmişti şubattayız son durum nedir bilgi verebilirmisiniz
  • Auris aracıma landirenzo evo kit takıldı.Dolum ucu
    üzerinde
    O.G harfleri ve bir seri numarası veya kod numarası yazılı.Acaba
    bu dolum ucu ne marka,fiyatı nedir?
     LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU
  • selamün aleyküm arkadaşlar

    çok severek kullandığım arabam golf 5 1.6 fsi BAG motor kodlu arabam var ve çok seviyorum.
    bu aradaya benzin şartları 6 tl yi bulduğu için lpg takmak istiyorum. ve aracımı artık aktif olarak kullanmak istiyorum yani :D (benzin yüzünden araç yatar oldu :D )

    aracıma lpg taktırmak istiyorum.

    landirenzo ve atiker arasında kaldım hatta brc ve prins de vardı zor bela landirenzo ve atiker olarak kaldım ne kadar doğru bilmiyorum. Samsundayım sağlam ve gerçek anlamda çok güveneceğim gözümün önünde parçaları ambalajından çıkararak montaj yapacak ve montaj sonrasında gerçek anlamda bakım için iyi bir usta aramaktayım. Hangi marka lpg yi taktıracağım yardımcı olur musunuz?
  • bigOver55 kullanıcısına yanıt
    Marka olarak artık çok bir fark kalmadı sistemler arasında. Lpg de önemli olan kaliteli işçilik.Atiker kullanan da Brc kullanan da Landirenzo kullanan da memnun ya da pişman olabiliyor. İki araca lpg taktırmış biri olarak atikerin bakım ve parça fiyatları daha hesaplıdır. Şimdiki aracım bayi çıkışlı landirenzo oldu bir sorun çıkarsa bayi sıkıntı çıkarmaz diye düşündüm. 3.300 e anahtar teslim takıldı, Atiker taktırsam 1600 montaj, ruhsata işletmesi muayenesi 2.000 olacaktı. Eğer imkanınız varsa Lpg konu başlığında tecrübeli bayiler var onlardan yardım alabilirsiniz. Herhangi bir yerde lpg taktırmayın sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana atikler atikfast di montajı 2400 tl teklif verdiler şamanından İstanbul’a gidecem Çan’dan mühendisliğe Samsun’da landirenzo atan bir yer var landirenzonun bayisi oda 6000 tl verdi arada uçuk bir fark var anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigOver55 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'a gitme imkanınız varsa Candan Mühendislik iyi bir seçim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENZİNE geçerken tekliyor 50mt kadar. rolantide ise stop ediyor .kaç kere kavşakta kaza yapıyordum. sadece sabahları soğukken yapıyor.4 yıldır böyle kullanıyorum . bilgisayarda sorun görünmüyor.kütahya ve antalyada sorunu bulamadılar.kendim yapacağım.map sensüründen şüpheleniyorum.kendim söküp temizlesem sıkıntı çözülür mü
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    LPG'ye geçme ısı derecesi 35 ten düşük ise tekleme hatta stop etme yapar. ECU'da 35 derece görünüyorsa, ısı sensörü doğru ölçmüyor veya regülatör diyaframları sertleşmiş, soğutma suyu ısısı ile, regülatöre gelen LPG'yi ısıtamıyor demektir.İyi bir ustanın bakması lazım.
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    yillardir kimsenin cözemedigini sorunu 5 dakikada kendim cözdüm.aracin map sensörünü temizledim spreyle.sorun kalmadi.yillardir bosa cekmisim. ama landirenzo baya saglammis 8 yildir tik demedi mubarek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim wolkvagen 1.4 tsi otomatik aracim var lpg taktirmak istiyorum tutar ve rizede nerde taktira bilirim benzinle birliktemi lpg tüketiyor yardımlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrgnc U kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz şehre göre 1500-4000 TL aralığında farklı özelliklerde lpg kitleri mevcut. İyi bir montaj ile çoğu markayı sorunsuz kullanırsınız. Sıralı sistemlerin çalışma prensibi motor ısınana kadar benzin ile çalışıyor daha sonra lpg ye geçiyor, koruma amaçlı belirli bir devirden sonra benzin tüketimi de olabiliyor. Araç kışın ortalama iki üç km yazın ise genellikle yüz metre gitmeden lpg ye geçer. Tsi motor için hangi marka hangi kit daha çok tutuluyor bilgim yok tek bildiğim montajın kullanılan markadan daha önemli olduğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yaklaşık 3 ay kadar önce 2012 astra j kasa 1.6 düz motor aracıma landirenzo evo kiti taktırdım. Şu ana kadar da ş.içi ve ş.dışı olmak üzere karma 3000 km yol yaptım. Ancak bir türlü yakıt konusunda tasarruf sağlayamadım. bir kaç defa lpg ayarına gittim sorun olmadığını zaten hazır program attıklarını ayrıca ayara gerek kalmadığını söylediler. En son geçen hafta gittiğimde kişiden kişiye değişebileceğini sakin ve agresif kullanımda bayağı fark ettiği söylendi. Tamam dedim özellikle ondan sonra 2 defa depoyu tekrar fulleyerek ( tamamen boş iken en fazla 28 lt lpg alıyor. 35 lik tank var) gayet sakin kullanımda ağırlıklı ortalama anlık tüketim 8 - 8.4 lt /100 km kullanımda yine her zamanki gibi 200 km yi geçemedim. yani ortalama 14 lt / 100 Km. Bana çok fazla geliyor. Sizce sorun ne olabilir.

    Bu arada araç aldığımda 67.00 km tamamen benzinde kullanılm ış lpg hiç takılmamış.
    3 ay önce lpg takıldı toplamda da 3000 km yol yaptım.
    28 lt lpg ile 200 km yol anca yapıyor. (Sakin kullanımda 80 - 100 km hız arası ş.içi)
    28 lt lpg ile 200 km yol anca yapıyor. (Sakin ve agresif hızl kullanımda 110 - 140 km hız arası ş.dışı)

    Yani demem o ki ş.içi sakin kullanım hız 100 ü geçmiyor ki genelde 90 km civarı hızım yakıt bir türlü düşmüyor. Sizce nasıl bir yol izlemem lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat41 -- 17 Nisan 2018; 22:14:14 >
  • swat41 S kullanıcısına yanıt
    Evet aracınız fazla yakıyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, bende 2009 1.6 102 HP Jetta araç kullanıyorum. 44 litre ile şehir içi 425km, şehir dışı (ort 120 km/h) 485km yapıyorum.
  • swat41 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle; şehir içi tüketimi kıyas yaparak karar vermek yanlıştır. Zira hava durumundan tutun da, trafik, sürücü alışkanlığı, coğrafi konum, güzergah, motor ısısı, aracın lastikleri, vb durumlar aynı araç ve aynı sürücüde bile çok farklı sonuçlar verir. Sizin öncelikle aracınızın benzinde iken belirlediğiniz tüketim miktarlarına LPG için %20 ilave ederek olması gereken LPG tüketimini bulmanız gerekiyor. Yol bilgisayarlarının verdiği anlık tüketim, toplam tüketim gibi rakamlar sizi aldatabilir. Yine tüketim hesaplamak için şehirler arası yol denemesi yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.
    Sizin verilerinize göre 28 lt LPG ile şehir içi 200 km gidebilmenizin çok farklı sebepleri olabilir. Bunlardan ilk akla geleni kullanım alışkanlıkları ve yukarıda saydığım diğer faktörlerin etkin oluşu. İkinci akla gelen de aracınızın LPG montajında hata olup, gaz kaçağı veya yakılmadan atılan LPG gibi bir durumun olması. Üçüncüsü ise tüketim hesabınızı yanlış yapıyor olmanız.
  • Ankara’da Landirenzo kim takıyor ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    https://www.olgunoto.com.tr/
    linkindeki bayiler/şubeler sekmesinden bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskunismail

    https://www.olgunoto.com.tr/
    linkindeki bayiler/şubeler sekmesinden bakabilirsiniz.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasip olursa sıfır Toyota Corolla almaya niyetlendim, serviste Landirenzo LPG taktıklarını söylediler. Benim için garantinin bozulması önemli değil.

    Sizce landirenzo taktırmalı mıyım? Çünkü bir çok sitede ve bu forumda sistemin enjektörlerinin çabuk bozulduğunu okuyorum kafam çok karıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 3 Mayıs 2018; 21:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun garanti bozulmuyor diye biliyorum benimde fiat punto evo aracıma serviste fabrika çıkışı olarak takılmıştı çabuk bozulmuyor ama enjektör fiyatları çok pahalı arızalı olan enjektörün tek olarak değişmesi pek önerilmiyor takım halinde değişmesi daha sağlıklı olduğu söyleniyor temizleme belki çözüm olabilir ama yetkili servisler yapmıyor bu konuda yapan bir yer olduğunu okumuştum ama enjektörleri siz söküp gönderiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.